Η βασική εκκρεμότητα για το deal και το plan b του Ηρακλή

Αχίλλειος Έξαρχος26 Ιουλίου 2020

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα στην υπόθεση της εξαγοράς του ΑΦΜ της Τρίγλιας για τον Ηρακλή. Είναι δεδομένο πως στη συνάντηση της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα, καθώς επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των ανθρώπων του Ηρακλή και του μεγαλομετόχου της Τρίγλιας Στράτου Ευγενίου για την παραχώρηση του ΑΦΜ, ωστόσο, υπάρχει μια βασική εκκρεμότητα που πρέπει να διευθετηθεί.  

Αυτή είναι η στάση της Ερασιτεχνικής Τρίγλιας, εντός της οποίας εκφράζονται αντιδράσεις για την παραχώρηση του ΑΦΜ, όμως, η συναίνεσή της είναι απαραίτητη προκειμένου να τεθεί το πλάνο σε εφαρμογή. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις προγραμματίστηκε γενική συνέλευση για αύριο, στην οποία θα απαιτηθεί πλειοψηφία 2/3 για να αποφασιστεί η παραχώρηση του ΑΦΜ. Στις τάξεις του Ηρακλή επικρατεί αισιοδοξία πως θα καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις, διότι χωρίς την οικονομική συνδρομή Ευγενίου η ομάδα της Τρίγλιας δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.  

Σε περίπτωση οριστικού «ναυαγίου», οι άνθρωποι του Ηρακλή θα ενεργοποιήσουν τη βασική εναλλακτική τους επιλογή, η οποία είναι η προοπτική του ΑΦΜ της Δόξας Κάτω Καμήλας. Η σερραϊκή ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική και αν ληφθεί μόνο αυτό το δεδομένο υπ’ όψιν, αυτή η προοπτική είναι λιγότερο ελκυστική έναντι της Τρίγλιας. Εντός του Ηρακλή, πάντως, εκφράζεται από ορισμένους η άποψη πως η απορρόφηση ενός ερασιτεχνικού σωματείου ίσως και να είναι προτιμότερη νομικά, σε ό,τι αφορά τους κινδύνους από τα χρέη παλιότερων διοικήσεων. Σε κάθε περίπτωση, στον Ηρακλή εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για την επίτευξη λύσης στο θέμα της εξαγοράς του ΑΦΜ της Τρίγλιας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.