Η UEFA απειλεί να πετάξει εκτός Ευρώπης την Γιουβέντους

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Gazzeta dello Sport, αν και επιστράφηκαν προσωρινά στη Γιουβέντους οι 15 βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, με την εκδίκαση της υπόθεσης να εκκρεμεί ακόμη, υπάρχει νέος κίνδυνος για τους «μπιανκονέρι» να τεθούν εκτός Ευρώπης απο την ίδια την UEFA! 

Η «Γιούβε» κατηγορείται πως παραποίησε έγγραφα προκειμένου να αποφύγει ποινές που προκύπτουν από τη μη τήρηση του Financial Fair Play. Η UEFA παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση κάνοντας και η ίδια τη δική της έρευνα σε συνεργασία με την εισαγγελία του Τορίνο.

Με την επιστροφή των βαθμών η Γιουβέντους βρίσκεται στην τρίτη της Serie A και σε τροχιά εξόδου στο Champions League, ωστόσο είναι πιθανό να μη βγει καν στην Ευρώπη, αν υπάρξει τελικά αφαίρεση βαθμών. Εφόσον η ιταλική ομάδα δεν κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η UEFA δεν θα επισπεύσει τις διαδικασίες αποκλεισμού της, αφού δεν θα υπάρχει αντίκρισμα, αλλά μπορεί να την τιμωρήσει για την περίοδο 2024/25. Αν η Γιουβέντους εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, τότε είναι πιθανό η UEFA να επιβάλει ποινή αποκλεισμού μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή τις αρχές Αυγούστου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.