Η Τσέλσι δουλεύει για τον... Ολυμπιακό

Metrosport Team10 Μαΐου 2021

Το βλέμμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι στραμμένο στην Premier League αφού μέσα από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών μπορεί να διευκολυνθεί το έργο των «ερυθρόλευκων» στο επόμενο Champions League.

Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου που πέρασε στην Αγγλία, λειτούργησαν προς όφελος του Ολυμπιακού που παρακολουθεί την... Τσέλσι η συμμετοχή της οποίας στο Champions League της επόμενης σεζόν μέσω της Premier League θα δώσει στους Πειραιώτες τη δυνατότητα να αρχίσουν την ευρωπαϊκή πορεία τους από τον β' προκριματικά γύρο και στις 21 Ιουλίου αλλά και να είναι στους ισχυρούς και στους τρεις γύρους. Αυτό πρακτικά θα του προσφέρει την ευκαιρία βατών κληρώσεων.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα βρεθεί στον τρίτο γύρο του Europa League και αν δεν τα καταφέρει και εκεί, θα πάει στα πλέι οφ του Conference League.

Αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League και θα έχει, στη χειρότερη περίπτωση, δεδομένη την παρουσία του στους ομίλους του Conference League.

Αν τέλος ο Ολυμπιακός βρεθεί στα πλέι οφ του Champions League και αποκλειστεί, θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.