Η τρομερή ασίστ του Μέσι στο 3-0 μέσα από το γήπεδο

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Δεκεμβρίου 2022

Ο Λιονέλ Μέσι με ένα γκολ και μια ασίστ και ο Χουλιάν Άλβαρες να προσθέτει με τη σειρά του άλλα δύο τέρματα, η Αργεντινή υπέταξε με 3-0 την Κροατία και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και πλέον περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της (Γαλλία-Μαρόκο). 

Η αλμπισελέστε διεύρυνε το αδιανόητο αήττητο σερί της σε ημιτελικά Μουντιάλ αφού σε έξι παρουσίες μετρά ισάριθμες προκρίσεις. Συνολικά, τις περισσότερες παρουσίες σε τελικό έχει η Γερμανία με 8 και ακολουθεί η Βραζιλία με 7.

Το παιχνίδι της Αργεντινής με την Κροατία ήταν το 25ο για τον Λιονέλ Μέσι σε Μουντιάλ και έπιασε τον Λόταρ Ματέους στην κορυφή των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ παράλληλα έγινε και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 11 τέρματα, αφήνοντας πίσω του τον τεράστιο Μπατιστούτα.

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν προσέφερε στιγμές μαγείας, έκανε ό,τι ήθελε τον Γκβάρντιολ και μοίρασε στον Άλβαρες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0 της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τρομερή ασίστ του Μέσι μέσα από το γήπεδο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.