Η τρίτη και φαρμακερή της Ντιναμό για Μίσιτς και το unfair της Σπόρτινγκ

Κώστας Πετρωτός23 Οκτωβρίου 2020

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έκοψε την τελευταία στιγμή το νήμα στην μεταγραφική κούρσα στον δρόμο για το Ζάγκρεμπ και από χθες είναι δανεικός στην Ντιναμό. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που η διοίκηση της Ντιναμό αποπειράθηκε να πάρει τον υψηλόσωμο μέσο στο Μάξιμιρ.

Η πρώτη ήταν το 2014 , όταν μάλιστα είχε ειπωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου του Ζάγκρεμπ Ζντράβκο Μάμιτς, ήθελε να βοηθήσει και οικονομικά την Όσιγεκ παίρνοντας Μπάρισιτς και Μίσιτς.

O πρώτος πήγε, ο Γιόσιπ όχι (θα ήταν δύσκολο να παίξει σε εκείνη την Ντιναμό). Ωστόσο, στα τέλη του 2018 το φλερτ αναβίωσε, όμως τότε εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ και έτσι ο Μίσιτς κατέληξε τον Ιανουάριο του 2019, δανεικός για 1,5 χρόνο στον Δικέφαλο.

Η τρίτη απόπειρα, όμως, που άρχισε πριν από περίπου δέκα μέρες στέφθηκε με επιτυχία, δικαιώνοντας την επιμονή των ανθρώπων της Ντιναμό. Το ερώτημα είναι, πλέον, πότε ο Μίσιτς θα είναι έτοιμος να παίξει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς δεν έχει δηλωθεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, το περιβάλλον του παίκτη (είναι πικραμένος που ο ΠΑΟΚ περίμενε να πάει Γενάρης για να επιδιώξει ξανά τον δανεισμό του) δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα σχέσεων με τα στελέχη του Δικεφάλου, ενώ από τα γραφεία της Τούμπας προκύπτει μία ενόχληση για το unfair της Σπόρτινγκ να δηλώσει τον Μίσιτς στην πορτογαλική Λίγκα προτού πρώτα ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για να έχει μία συζήτηση με τον παίκτη. Ίσως έτσι δεν θα είχε δημιουργηθεί η απόσταση μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.