Η τρελή απαίτηση του Ουάρντα για συμβόλαιο στην Τουρκία

Metrosport Team14 Μαΐου 2020

Δεν υπάρχει μέρα που να μην αποδεικνύεται ότι ο Αμρ Ουάρντα είναι μία μοναδική περίπτωση παίκτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σκεφτείτε μόνο εκείνο το φοβερό «χρειάζεται θεραπεία» που είχε πει για εκείνον ο Μοχάμεντ Σαλάχ, συγκάτοικός του στις αποστολές της εθνικής Αιγύπτου, μετά τα όσα φοβερά και τρομερά είχε κάνει στο περιθώριο του Κόπα Αφρικα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός το τελευταίο διάστημα δηλώνει διαρκώς ότι θέλει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ότι μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα ήρθε η ώρα να δοκιμάσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα την τύχη του. Μόνο που δεν έχει μετρήσει καλά τον εαυτό του και το όνομα που έχει δημιουργήσει. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και υπό κανονικές συνθήκες θα μπορούσε να ζητά αυτά τα λεφτά, αλλά στην παρούσα φάση το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο που ζήτησε καθαρά για να παίξει στην Τουρκία μοιάζει κάτι παραπάνω από υπερβολικό.

Καλό είναι οι άνθρωποι γύρω του, αν μπορούν έστω λίγο να τον επηρεάσουν, να του δώσουν να καταλάβει ότι δεν θα έχει πολλές ακόμη ευκαιρίες για σοβαρή επανεκκίνηση στο ποδόσφαιρο. Κι όσο κι αν τον εκθειάζει ο Κούγιας, όταν σε μία ακόμη ομάδα του χρεώθηκε πειθαρχικό παράπτωμα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για τρελές απαιτήσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.