Με πέντε «αιώνιους» η Ελλάδα κόντρα στην Τουρκία

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2022

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ υποδέχεται σήμερα (25/2, 18:00) την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος ανακοίνωσε τη 12άδα στην οποία συμπεριλήφθηκαν πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μιχάλης Λούντζης, που έχει υποστεί διάταση στον λαγονοψοΐτη αριστερά και η κατάσταση του παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο. Αναλυτικά η δωδεκάδα: Ρογκαβόπουλος, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Σλούκας, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μουράτος, Μωραϊτης, Κουζέλογλου, Γόντικας.

Ο Ορούν Ενέ από την πλευρά του συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές και τον Μελίχ Μαχμούτογλου της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η αποστολή των Τούρκων: Μπουγκραχάν Τουντσέρ (Εφές), Ντογκούς Οζντεμίρογλου (Νταρουσάφακα), Κενάν Σιπάχι (Μπέτις), Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), Μετετσάν Μπιρσέν (Φενέρμπαχτσε), Μουχσίν Γιασάρ (Τόφας), Ογκούζ Σαβάς (Μπαχτσεσεχίρ), Οκμπέν Ουλουμπάι (Γαλατάσαραϊ), Ονουράλπ Μπιτίμ (Μπούρσασπορ), Σαντίκ Εμίρ Καμπατσά (Γαλατάσαραϊ), Σαμέτ Γκεγίκ (Τουρκ Τέλεκομ), Σέιν Λάρκιν (Εφές).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.