Η Τούνη γιόρτασε και έστειλε μήνυμα σε φίλους και εχθρούς

Metrosport Team11 Αυγούστου 2020

Η Ιωάννα Τούνη έφυγε από τη Μύκονο για να βρεθεί στη Χαλκιδική και να γιορτάσει με την καλή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη και κολλητούς της τα φετινά γενέθλιά της.

Ενας εορτασμός που έχει πολλές ιδιαιτερότητες, όπως η περίοδος του κορωνοϊού που διανύουμε καθώς και το γεγονός ότι η Ιωάννα τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο επίκεντρο για το ροζ βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και για το οποίο αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια.

Πάντως η Ιωάννα δεν έδειξε να πτοείται καθόλου και γιόρτασε με κάθε... επισημότητα τα φετινά της γενέθλια, με μία τούρτα υπερπαραγωγή και σαμπάνιες την ημέρα αυτή. Μάλιστα, ντυμένη υπέρλαμπρα και σε πολύ καλή διάθεση, η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks και επιχειρηματίας, ξεσάλωσε σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής, δείχνοντας πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Η εντυπωσιακή ξανθιά δημοσίευσε μία φωτογραφία στα social media από την εν λόγω βραδιά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα... Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️ Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα... Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️ Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα... τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ ??? ... και το φόρεμα μου είναι @bubblegun_world limited & θα είναι διαθέσιμο πολυυυυ σύντομα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.