«Η τωρινή διαιτησία είναι πιο προκλητική από παλιά»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Ποντίκης και αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η τωρινή διαιτησία είναι πιο προκλητική από παλιά»!

«Σόι πάει το Βασίλειο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί η ΕΠΟ και περίμενα από τον Βαγγέλη Γραμμένο περισσότερα πράγματα και δεν το βλέπουμε. Το ζητούμενο είναι ότι η διαιτησία δεν πάει καλά. Παλιότερα και συγκεκριμένα πριν το 93 είχαμε καλύτερες διαιτησίες παρότι δεν είχαμε τη βοήθεια που έχουν τώρα οι ρέφερι. Οι παλιοί ποδοσφαιριστές μπορεί να λένε τα δικά τους, αλλά η διαιτησία τότε δεν ήταν προκλητική που είναι τώρα και υπάρχουν πολλά λάθη παρότι έχουμε και VAR. Στο ματς του Άρη με τον Παναιτωλικό έγιναν τέτοια λάθη που στέρησαν από μια ομάδα δυο σημαντικούς βαθμούς. Αδικήθηκε ο Άρης. Βλέπουμε μετά τη δήλωση του Καρυπίδη. Αν ήμουν Άρης, δεν θα έπαιζαν την Κυριακή με τον Παναιτωλικό. Ήταν ακατάλληλο το γήπεδο».

Ο Δημήτρης Ποντίκης συνέχισε λέγοντας: «Οι διαιτητές δεν έχουν τα κίνητρα για να λειτουργούν καλύτερα. Τη χρονιά που πήρε το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο Θεοδωρίδης δεν σταματούσε να μιλάει. Από τον Κλάτενμπεργκ δεν είμαι ικανοποιημένος. Έχει την τεχνολογική υποστήριξη και δεν προστατεύει και δεν βοηθά τον Έλληνα διαιτητή. Δημιουργεί καταστάσεις, ενώ θα μπορούσε να τους μαζέψει όλους για να λύσουν τα προβλήματα και να μάθουν όλοι από τα λάθη τους. Το θέμα είναι ότι τώρα γίνονται λάθη, αλλά δεν τιμωρούνται. Αυτοί πρέπει να το δουν οι άνθρωποι πάνω από τον Κλάτενμπεργκ. Ας εισηγηθεί η ΕΠΟ στη FIFA. Όλη η κατάσταση είναι ένα κουκλοθέατρο. Αν λειτουργήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του ελεύθερος χωρίς πιέσεις, θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς. Αν η Ομοσπονδία δεν φωνάξει, δεν θα έχουμε αποτέλεσμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.