Η θέση του Ηρακλή για τις εξελίξεις με το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Στην αυριανή (19/1) συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στρέφεται το βλέμμα των ανθρώπων του Ηρακλή ευελπιστώντας σε εξελίξεις που θα δώσουν ένα θετικό μήνυμα σε ομάδες και ποδοσφαιριστές που αγωνιούν για την επανέναρξη στη Γ’ Εθνική.

Οι «κυανόλευκοι» με ανακοίνωσή τους πήραν θέση ενόψει της τηλεδιάσκεψης και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πάει πιο πίσω η επανέναρξη στη Γ’ Εθνική.

«Ανώτατα στελέχη της ΕΠΟ μαζί με τους λοιμωξιολόγους αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια τάση, για το προς τα πού πάνε τα πράγματα. Όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.

Επιθυμία των ομάδων είναι να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση, αφού βεβαίως αναληφθούν τα έξοδα έστω της διαιτησίας από την διοργανώτρια αλλά και η βοήθεια στην διεξαγωγή των εβδομαδιαίων τέστ κορωνοϊού που επιβάλλεται να γίνονται όπως στη Super League.

Πηγές μας αναφέρουν ότι ίσως πάρει παράταση η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και ο μοναδικός λόγος είναι ότι θέλουν οι λοιμωξιολόγοι να αποφασίσουν αναλόγως με την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία τις επόμενες ημέρες, και πόσο μάλλον αν ξεκινήσει και η Football League θα χρειαστεί κάποιες μέρες παραπάνω να περιμένουμε για το OK της Γ’ Εθνικής», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επίσημη τοποθέτηση του Ηρακλή.


Καθησυχαστικοί για τα χρέη

Ανησυχία στους φιλάθλους του Ηρακλή προκάλεσε η προ ημερών ανακοίνωση της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία: «κάθε νέα ΠΑΕ, που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με την ΠΑΕ που υποβιβάστηκε και έχει τεθεί σε εκκαθάριση», καθώς η φρασεολογία που χρησιμοποιεί η ΕΠΟ δείχνει να επαναφέρει στο προσκήνιο τον κίνδυνο αναβίωσης των χρεών του παρελθόντος όταν με το καλό ιδρυθεί η νέα ΠΑΕ. Στις τάξεις του Ηρακλή εμφανίζονται, πάντως, καθησυχαστικοί και τονίζουν ότι η νέα ομάδα δεν θα έχει απολύτως καμία σύνδεση με την παλιά και επομένως δεν τίθεται θέμα αναβίωσης των χρεών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.