Η τοποθέτηση Δημητριάδη για τα Πρωταθλήματα

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2020

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 o Σάββας Δημητριάδης για την έναρξη των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ τόνισε: «Αναμένουμε τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού. Εμείς, είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο ακόμα και αν μας κλείσουν για ένα μήνα, όπως γίνεται στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι έτοιμη, ακόμα και τον Γενάρη να ξεκινήσουμε θα τελειώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα».

H τοποθέτηση του πρωθυπουργού
Δέσμες μέτρων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ομιλία του και μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους χώρους ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα, όπως και κλειστά γυμναστήρια».


Τα μέτρα ισχύουν για τον Νοέμβριο.
Το τι θα γίνει μετά, θα το δείξει ο χρόνος.

Το δ.σ. της ΕΠΣΜ  θα συνεδριάσει το προσεχές διάστημα και θα εκτιμήσει την κατάσταση.
Το δεδομένο είναι ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη είναι κλειστές και θα παραμείνουν κλειστές για το διάστημα που θα είμαστε στο επίπεδο Β.
Πότε θα αρχίσουν τα Πρωταθλήματα
Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτά τα Πρωταθλήματα θα αρχίσουν είτε το  δεύτερο 15ήμερο του Δεκεμβρίου είτε π.χ. στις 10 Ιανουαρίου. Το θετικό για την ΕΠΣΜ ότι σε όλες τις κατηγορίες έχουμε μικρούς ομίλους, εννέα, δέκα, έντεκα ομάδων.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.