Η τόμπολα του Φαν΄τ Σχιπ και τα ζόρια σε ΠΑΟ, ΑΕΚ

Metrosport Team17 Μαρτίου 2021

Γράφει ο Special Agent

Ο Special Agent είναι σε φουλ φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ο "κοριός" έχει δυνατό σήμα και καταγράφει...

Ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ μάς έχει συνηθίσει σε out of the box επιλογές, από τη μέρα που ανέλαβε την εθνική ομάδα. Τρανή απόδειξη η κλήση του Στέφανου Καπίνο και όχι του Βασίλη Μπάρκα για τα παιχνίδια στο πλαίσιο των Προκριματικών του Μουντιάλ του 2022. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Ελλάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ισπανία και ο Ολλανδός έκανε τη δική του "επανάσταση", αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη με ανοιχτό το στόμα στην ΕΠΟ, αλλά και... παραέξω.

Ο ξεχασμένος Καπίνο υπερασπίζεται την εστία της Σαντχάουζεν, προτελευταία ομάδα στη Β' Γερμανίας. Εννέα συμμετοχές έχει εκεί, ικανές να πείσουν τον Τζον φαν ΄τ Σχιπ, ώστε να τον καλέσει στην εθνική. Οσο για τον Μπάρκα, φαίνεται ότι πληρώνει την αγωνιστική απραξία στη Σέλτικ. Εχει να παίξει σε επίσημο ματς από τις 2 Ιανουαρίου κι αυτή είναι η αιτία που έμεινε... Σκωτία.


Δεν ακούει κανέναν ο Αλαφούζος


Μπήκαμε στην "Καθαρή" εβδομάδα, αλλά οι προπονητές δύο μεγάλων των Αθηνών προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να τη βγάλουν... καθαρή εντός του επόμενου διμήνου.

Πλησιάζουμε στις μέρες των play off και οι διοικήσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ λειτούργησαν ψύχραιμα, διατηρώντας στον πάγκο, Λάζλο Μπόλονι και Μανόλο Χιμένεθ αντίστοιχα.

Και των δύο οι μέρες στην πρωτεύουσα "μάζεψαν" και βοά η πιάτσα ότι εργάζονται με ημερομηνία λήξης.

Οσοι πίστεψαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα απαλλασσόταν εύκολα από την παρουσία του Μπόλονι, πλανήθηκαν πλάνη οικτρά. Ο Ρουμάνος θα τη βγάλει τη σεζόν και η προσπάθεια λύσης της συνεργασίας θα συνεχιστεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι ψίθυροι λένε πως διάφοροι κύκλοι στην πράσινη ΠΑΕ δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με τον Πιέρ Ντρεοσί, αν και έφερε καλά παικτάκια τον Ιανουάριο κι έχει την κάλυψη του "μεγάλου". Ο Γάλλος δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο κι αυτό είναι το σημείο προβληματισμού. Ο Αλαφούζος κρατά αποστάσεις, λόγω της κρίσιμης καμπής που βρίσκεται η ομάδα, θέλοντας να βγει πάση θυσία στην Ευρώπη.

Εκτός σχεδιασμού ο Μανόλο

Σφιχτός είναι ο Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα. Ο Ισπανός έχει χάσει τον έλεγχο, όπως και τα όποια ερείσματα είχε στα υψηλότερα διοικητικά κλιμάκια. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε περίεργο φεγγάρι και το πράγμα μυρίζει σημαντικές αλλαγές στο μέλλον. Η μία θα είναι στη θέση του προπονητή, εκτός αν γυρίσει το μυαλό του "Τίγρη".

Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού δεν βρίσκεται στα φόρτε του, όμως λέγεται ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί σε νεαρούς και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το όνομα του Τάσου Δουβίκα δεν παίζει δυνατά, γιατί όλοι ξέρουν πού θα καταλήξει ο ποδοσφαιριστής του Βόλου. Ο Δουβίκας θα μετακομίσει Βόρεια και όχι Νότια.


"Ανταγωνιστική" Super League 2



Ανάβει η μάχη για την είσοδο στα play off στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας. Τα μειδιάματα των φίλων της κατηγορίας κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους, αλλά δεν είναι ικανά να χαλάσουν το κλίμα των φαβορί για είσοδο στα play off.
Ενα πουλάκι μού σφύριξε πως υποψήφια ομάδα για άνοδο δεν καίγεται και πολύ να βρεθεί στον έτερο θαυμαστό κόσμο της Super League 1. Προτιμά πιο γνώριμα και safe μονοπάτια.
Θα πέσουν κορμιά, να μου το θυμηθείτε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.