Η τηλεδιάσκεψη της Super League 1, πρόταση για παρουσία κόσμου 20%

Metrosport Team28 Μαΐου 2020

Συνεδριάζουν μέσω τηλεδιάσκεψης αυτήν την ώρα οι 14 ΠΑΕ της Super League 1 προκειμένου να καθορίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Μετά το «πράσινο φως» που άναψε η κυβέρνηση για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η Λίγκα αναμένεται σήμερα να προχωρήσει στην ανακοίνωση του προγράμματος για τα πλέι-οφ, ενώ θα γίνει και η κλήρωση του προγράμματος για τα πλέι-άουτ που εκκρεμεί από τον Μάρτιο.

Το metrosport.gr θα σας ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας της «Δίκης» του Κυριάκου Θωμαΐδη για την εξέλιξη της τηλεδιάσκεψης.

13.35 Η διαδικασία ξεκινά πρώτα με την κλήρωση των πλέι-άουτ, η οποία θα γίνει ηλεκτρονικά.

13.50 Ανακοινώθηκαν οι παράμετροι διεξαγωγής των πλέι-άουτ: Οι ομάδες από την 7η ως τη 10η θέση θα δώσουν τέσσερα ματς εντός έδρας και τρία εκτός, ενώ οι ομάδες από τις θέσεις 11-14 θα δώσουν τρία ματς εντός έδρας και τέσσερα εκτός.

Στις θέσεις 7-10 βρίσκονται κατά σειρά οι Ατρόμητος, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία. Τις θέσεις 11-14 κατέχουν κατά σειρά οι Βόλος, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Πανιώνιος.

Δύο ματς κάθε αγωνιστικής θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ και δύο από τη Nova. Την 1η αγωνιστική πριν την έναρξη κάθε ματς σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του κορωνοϊού.

14.15 Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ:

Ξάνθη-Ατρόμητος

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

Πανιώνιος-ΝΠΣ Βόλος

Λαμία-Παναιτωλικός

14.25 Με Έλληνες διαιτητές θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι-οφ λόγω των μέτρων για τις μετακινήσεις από το εξωτερικό λόγω του κορωνοϊού. Δυνατότητα ορισμών ξένων διαιτητών θα υπάρξει από την 3η αγωνιστική και μετά.

14.30 Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τα πλέι-άουτ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14.35 Συζητείται η πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία μειωμένου αριθμού φιλάθλων, περίπου 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου, στους αγώνες των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ.

15.40 Ορίστηκε το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών των πλέι-οφ. Αναλυτικά:




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.