«Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από μια νέα αεροπορική εταιρεία, υπάρχει χώρος για τον Σαββίδη»

Metrosport Team07 Απριλίου 2020

Θετική εξέλιξη για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα χαρακτήρισε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο των αερομεταφορών ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο των ταξιδίων Μιχάλης Ζορπίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη να ιδρύσει αεροπορική εταιρεία: «Δεν έχω καμία τέτοια πληροφόρηση. Τώρα ενημερώνομαι ότι ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να επεκταθεί και στον χώρο των αερομεταφορών. Εφόσον πήγαιναν καλά τα πράγματα και δεν υπήρχε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό, ο χώρος του τουρισμού έχει ανάγκη από μια νέα αεροπορική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα. Υπάρχει χώρος για τον Ιβάν Σαββίδη στον τομέα των αερομεταφορών. Αν έχει τη δυνατότητα να το κάνει θα είναι μια καλή κίνηση».

Για το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για το «Πόρτο Καρράς»: «Το ξενοδοχείο έχει σχεδόν εγκαταλειφθεί και είναι κρίμα. Χρειάζεται κάποια επέκταση, κάποια ανακαίνιση. Αν υπήρχε εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη θα μπορούσαν να γίνουν αυτά τα πράγματα. Αν ασχοληθεί ο Ιβάν Σαββίδης με τον τουρισμό μετά το τέλος της πανδημίας, θα μπορούσε να ανακάμψει πολύ πιο γρήγορα ο κλάδος».

Για τα δεδομένα στον τουρισμό αυτήν την στιγμή: «Τώρα είμαστε σε οριακό σημείο μηδέν. Αν, όμως, φτιάξει η κατάσταση και τελειώσει η πανδημία θα τα πάμε πολύ καλά. Η Ελλάδα έχει να προσφέρει στον τουρισμό. Ο εσωτερικός τουρισμός, εξαιτίας του ότι δεν δούλεψε τις απόκριες και το Πάσχα, είναι έτοιμος να εκραγεί. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά ασχέτως αν τώρα είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.