Η θέση του ΝΠΣ Βόλου για την «έφοδο» στη Νέα Σμύρνη

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Αρκετός... «θόρυβος» έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες γύρω από την ομάδα του ΝΠΣ Βόλου, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Θεσσαλίας με ανακοίνωση της, διευκρινίζει την κατάσταση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου χωρίς να υπάρξει κάποια ενόχληση στην αποστολή του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:

«Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του Βόλου και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσα δημοσιεύονται σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.  

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Πανιωνίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, χωρίς κανείς να ενοχλήσει και πολύ δε περισσότερο να κινηθεί απειλητικά προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Η δε προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία της, τόσο τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όσο και τον κ. Σκούρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.