Η «τεσσάρα» της Μπάγερν, το σερί και ο τρομερός Μουσιάλα

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2021

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε κόντρα στη Λάτσιο εμφάνιση πρωταθλήτριας Ευρώπης και βέβαια «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης με την εκτός έδρας νίκη με 4-1. Μπορεί εντός των γερμανικών συνόρων να προβληματίζει, όμως έξω από αυτά δείχνει αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Σε κάποια επιμέρους θέματα που προέκυψαν για τους Βαυαρούς...

Η Μπάγερν έμεινε αήττητη για 18ο συνεχόμενο παιχνίδι μετρώντας 17 νίκες και μία ήττα. Έτσι πλησίασε το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της στο Champions League που είναι εκείνο των 19 αγώνων μεταξύ του Μαρτίου του 2001 και του Απριλίου του 2002.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν στη διοργάνωση, αφού βρήκε δίχτυα δύο μέρες πριν τα 18α γενέθλια του. Παράλληλα έγινε ο νεότερος Άγγλος που σκόραρε στο Champions League και συνολικά ο δεύτερος νεότερος που σκόραρε σε νοκ άουτ ματς, μετά τον Μπόγιαν που το είχε κάνει σε ηλικία 17 ετών και 217 ημερών στη σεζόν 2007-08.

Ο Τζόσουα Κίμιχ έφτασε τις 38 νίκες στα πρώτα 50 παιχνίδια του στο Champions League, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Δείτε τα τέσσερα γκολ επί της Λάτσιο μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.