Έπεσε η αυλαία για τον ΠΑΟΚ στην Πορταριά

Γιώργος Ζαΐρης10 Αυγούστου 2020

Ολοκληρώθηκε σήμερα (10/8) το πρωί η σύντομη -μιας εβδομάδας- προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Πορταριά του Πηλίου. Η πρωινή προπόνηση ήταν και η τελευταία του εκεί δεδομένου ότι το βράδυ η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της, στη Θεσσαλονίκη. Θα προηγηθεί ο φιλικός αγώνας απέναντι στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό στις 19:00.

Θυμηθείτε όσα μετέφερε από την τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου στην Πορταριά, ο απεσταλμένος του metrosport.gr στο Πήλιο, Γιώργος Ζαίρης...

Θυμίζουμε ότι στη χθεσινή προπόνηση ο Φερέιρα δοκίμασε σχήματα. Δύο πιθανές ενδεκάδες μία για κάθε ημίχρονο, προστάτευσε τον Σβαμπ αλλά για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα.

Τόσο ο Ίνγκασον όσο και ο Πέλκας είναι εδώ άλλωστε έπαιξαν χθες στο διπλό και προφανώς θα είναι στην μία ενδεκάδα αφού δεν αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα τραυματισμού.

Επίσης και ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι εδώ επομένως οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν κατέβηκαν για προπόνηση είναι ο Ροντρίγκο με τον Αουγκούστο που κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Φυσικά το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στη Νιόν της Ελβετίας όπου στις 13:00.

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Θυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας δεν υπάρχει φυσική εκπροσώπηση φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων και η κλήρωση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την UEFA


Σε ντέρμπι εξελίσσεται το κορόιδο στο ένα γκρουπ. Κανείς δεν θέλει να χάσει κι έτσι δίνονται ομηρικές μάχες. Οι χαμένοι κάνουν κάμψεις...

Οι παίκτες πια, χωρίζονται σε δύο γκρουπ για να κάνουν εκτελέσεις κόρνερ.

Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκης είναι κάτω από τις δύο εστίες και έτσι ο Γκαλίνοβιτς κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα στους Μέλισσα και Ρέι.

Τελείωσαν οι συγκεκριμένες ασκήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό σήμερα από τη στιγμή που το απόγευμα υπάρχει το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου.

Αλλάζουν πλευρές τα γκρουπ όσοι έκαναν εκτελέσεις κόρνερ και πηγαίνουν απέναντι όπου υπάρχουν τα εμπόδια.

Η ομάδα αύριο μπορεί να έχει ρεπό αλλά το πρωί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρεθεί στο ιατρικό κέντρο για να περάσει το τεστ για τον κορωνοϊό.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα όπου εκεί αναμένεται φυσικά να παρουσιαστεί και ο Γεωργιανός Νίκα Νινούα.

Από το μεσημέρι φυσικά πολλή δουλειά θα έχουν οι συνεργάτες του Φερέιρα καθώς ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει οριστικά ποιος θα είναι ο αντίπαλος του και θα αρχίσει η κατασκοπεία του.

Τόσο η Ραπίντ όσο και Πλζεν έχουν δώσει περισσότερα φιλικά από τον Δικέφαλο.

Το ένα γκρουπ δουλεύει παιχνίδι ανάπτυξης από τα άκρα, στο άλλο εκτελέσεις στημένων και το πόσο απομακρύνουν την μπάλα.

Ολοκληρώθηκε και αυτό το σετ των ασκήσεων και ακολουθεί διάλειμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Δανιηλίδης ασχολείται με τον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Η προπόνηση, η τελευταία εδώ στην Πορταριά, ολοκληρώθηκε.

Όπως μετά από κάθε προπόνηση, έτσι και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πήραν και το ισοτονικό ποτό τους, ξεχωριστό για τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.