Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ!

Κώστας Πετρωτός16 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο αγώνων με αντίπαλο τη Μίντιλαντ στο πλαίσιο του Conference League, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να πραγματοποιούν αυτή την ώρα την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το χρονικό της προπόνησης:
  • Ο Σάστρε και ο Βαρέλα βγήκαν πριν την υπόλοιπη ομάδα για προπόνηση με τον γυμναστή Ματέο Σπαταφορα.
  • Οι παίκτες του Δικεφάλου βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων και υπάρχει ομιλία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και βίντεο ανάλυση. Στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας βρίσκεται και ο Ζοσέ Μπότο ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την προπόνηση και πριν από αυτή έχει αναπτύξει συζήτηση με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια.
  • Η προθέρμανση των παικτών έχει ξεκινήσει με τον Γιώργο Κούτσια ο οποίος απουσίαζε από τις αναμετρήσεις τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ να είναι παρών στην προπόνηση, σε αντίθεση με τους Κουρτιτς, Τσολακ, Μουργκ.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι παίκτες που έχουν συνηθίσει το κρύο το οποίο επικρατεί στις προπονήσεις που λαμβάνουν χώρα στη Νέα Μεσημβρία, ντύθηκαν αρκετά ζεστά με τα απαραίτητα... φουλ φέις και γάντια, ωστόσο δεν συνάντησαν αυτό που περίμεναν, καθώς παρά τη συννεφιά ο καιρός είναι αρκετά ήπιος.

  • Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε έναν διάλογο με τον βοηθό του Κριστιάνο Μπατσι και μετά φώναξε και Μπότο και Καρυπίδη, έχοντας συνομιλία εντός του αγωνιστικού χώρου δείχνοντας τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ενώ στην συνέχεια ο Κριστιάνο Μπάτσι με τον Καρυπίδη αποχώρησαν, μένοντας μόνοι τους ο Αθλητικός Διευθυντής και ο προπονητής του ΠΑΟΚ. 
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.