Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τη μάχη στην Κροατία

Χάρης Εμμανουηλίδης25 Αυγούστου 2021

Με πρωινή προπόνηση και τις τελευταίες δοκιμές ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αυριανού (26/8, 21.00) αγώνα απέναντι στη Ριέκα, ξεκίνησε η σημερινή μέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ που στις 11.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου από το γήπεδο της Τούμπας, έχει στο μπλοκάκι του σημειωμένα τα ονόματα των Νέλσον Ολιβέιρα, Ροντρίγκο Σοάρες και Σβέριρ Ίνγκασον, που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Κροατία. Στις 18:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Ριέκα.

Το metrosport.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και θα σας μεταφέρει όσα γίνονται στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν την αυριανή μάχη με τη Ριέκα. 

Από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο γήπεδο για την έναρξη της προπόνησης ήταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, για να ακολουθήσει ο Γιώργος Κούτσιας.



Οι τρεις τερματοφύλακες του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Πασχαλάκης,Χρήστος Ταλιχμανίδης και Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.