Η τελευταία ευκαιρία του Ντάνιελ και η προσαρμογή του Χάτσερ

Στέλιος Παρθενάκης14 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ηρακλής ύστερα από 7 αγωνιστικές μετράει 4 νίκες και 3 ήττες, όντας στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, αλλά χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με Περιστέρι ή ΑΕΚ να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος προχώρησε στην αλλαγή του Τσίλντρες με τον Χάτσερ δείγμα της ανάγκης που είχε ο Ηρακλής για μια πιο ποιοτική και έμπειρη λύση. 

Ο Αμερικανός παίκτης έχει καλή παρουσία στην προπόνηση της ομάδας, αλλά η πολύμηνη απουσία του από επίσημη δράση δεν του επιτρέπει ακόμη να βοηθήσει όσο θα μπορούσε. Μάλιστα, η εικόνα μέσα στο παρκέ αποτυπώνεται πλήρως από τα 12 ...λάθη, που έχει σε δυο ματς με το Μεσολόγγι και την ΑΕΚ, αλλά και τους 3,5 πόντους. Η προσαρμογή λοιπόν του 37χρονου παίκτη είναι επιβεβλημένη να γίνει πράξη, ώστε να βρει στήριξη το δίδυμο Χάνλαν-Μπόουλιν, που είχε 29 πόντους στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Αν ο Ηρακλής θέλει να διεκδικεί παιχνίδια μεγαλύτερων απαιτήσεων θα πρέπει να είναι παρών ο ... καλός Χάτσερ.

Ακόμα, ο Βασίλης Καββαδάς είναι απελπιστικά μόνος στους ψηλούς. Με 12,5 πόντους και 9,5 ριμπάουντ βρίσκει βοήθειες μόνο από τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, που έχει 8 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκανε λόγο στις δηλώσεις του για τον Εντ Ντάνιελ, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει ως τώρα. Μετράει 3,5 πόντους και 5 ριμπάουντ, οπότε ο κόουτς του “Ημίθεου” περιμένει περισσότερα από αυτόν στα επόμενα ματς. Ουσιαστικά, θα έχει τις ευκαιρίες του στα επόμενα ματς και αν δεν ικανοποιήσει, τότε πολύ πιθανό να γίνει αλλαγή. 

Πάντως, θα υπάρχει συζήτηση με τη διοίκηση και αν βρεθεί κάτι που μπορεί να βοηθήσει, δεν αποκλείεται να γίνει μια ακόμη κίνηση ουσιαστικής ενίσχυσης για το υπόλοιπο της σεζόν.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.