Η σύντροφoς του Πάνου Νάτση απαντά στις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Metrosport Team09 Μαρτίου 2022

O Πάνος Νάτσης «έφυγε» ακαριαία, το πρωί της 29ης Ιανουαρίου σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, σκορπίζοντας τη θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Ανάμεσά τους και η σύντροφος του 31χρονου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, που περνάει δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα, που στοίχισε τη ζωή του συντρόφου της.

Η νεαρή μουσικός μοιράζεται πολλές φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινές τους φωτογραφίες, μηνύματα και αναμνήσεις με τον αγαπημένο της, ενώ σε πρόσφατο Q&A στο Instagram, αναφέρθηκε στην τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση, αλλά και το ενδεχόμενο να είναι έγκυος. Εξάλλου, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στη Super Katerina πριν μερικές εβδομάδες, προσπαθούσαν να κάνουν παιδί:

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι», είχε δηλώσει.

Αναφορικά με τις απαντήσεις που της τέθηκαν στο Instagram, η μουσικός απάντησε:

«Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις….», είπε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου για τα συναισθήματά της, ενώ για το αν είναι έγκυος απάντησε: «Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.