Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024


H καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου «Σταύρος Ρεπανάς» της ΕΠΣ Μακεδονίας ανάμεσα στον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας και την ΑΕ Ευόσμου έγινε χθες στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της ΕΣΗΕΜΘ.

Την παρουσίαση είχε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Γιουρούκαλης και για τον σημερινό τελικό που θα γίνει στις 19.00 στην Τούμπα μίλησαν οι προπονητές και οι αρχηγοί του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και της ΑΕ Ευόσμου, Αγγελος Ζαζόπουλος, Γεώργιος Τσουκαλίδης, Στέλιος Λαγόντζος και Γεώργιος Λάμι.

Ζαζόπουλος: «Τυχεροί που βρισκόμαστε στην γιορτή»

Ο προπονητής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Αγγελος Ζαζόπουλος για τον τελικό τόνισε: «Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε στην γιορτή της ΕΠΣΜ. Είναι πολλά τα σημεία που κάνουν λαμπερό τον τελικό. Είναι μια ετήσια γιορτή που ελκύει το ενδιαφέρον όλων, από το πιο μικρό παιδί έως τον ερασιτέχνη παίκτη της Γ’ Εθνικής, αλλά και τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Φέτος είναι ιδιαίτερο και ότι συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΣΜ. Εκπροσωπούμε τον δήμο Θερμαϊκού και στον κόσμο της ομάδας υπάρχει χαρά και ικανοποίηση. Ελπίζω να δούμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι από την πλευρά μας». Για το αν υπάρχει φαβορί στον τελικό, είπε: «Ένας τελικός δεν έχει φαβορί. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν παραστάσεις, ενθουσιασμό, ενώ η ΑΕ Ευόσμου έχει παιδιά έμπειρα που έχουν συμμετοχές σε τελικούς». Για το που θα κριθεί ο αγώνας, είπε: «Οι στατικές φάσεις παίζουν ρόλο, οι αντοχές των παικτών και ποιος θα προηγηθεί στο σκορ. Ξέρω ότι και οι δύο ομάδες έχουν διαχειριστεί καταστάσεις μέσα στην χρονιά. Η ΑΕ Ευόσμου βρίσκει τρόπο να επικρατεί. Δεν είναι εύκολο να βγει κάποιος πρωταθλητής. Εμείς έχουμε διαχειριστεί δύσκολα παιχνίδια φέτος. Θα μετρήσει ποιος θα έχει τις περισσότερες δυνάμεις στο τέλος του παιχνιδιού».

Τσουκαλίδης: «Θέλουμε να είμαστε νικητές»

Ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου, Γιώργος Τσουκαλίδης για τον τελικό, επισήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στην γιορτή της ΕΠΣΜ. Οπου και αν βρισκόμουν μιλούσα με τα καλύτερα λόγια για την Ενωση μας, αλλά και άκουγα θετικά σχόλια από τους συνομιλητές μου. Για εμάς είναι μια δύσκολη περίοδος, καθώς έχουμε μπροστά μας τους δύο στόχους. Εγώ νιώθω τιμή και περηφάνια για την ομάδα και τα παιδιά. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ποσειδώνας με έναν εξαιρετικό συνάδελφο. Υπάρχουν διαφορές στις ομάδες. Εμείς έχουμε έμπειρα παιδιά με συμμετοχή στους τελικούς, κόντρα σε μια ομάδα που έχει ταλέντο και παίκτες που βλέπουν το μέλλον τους γύρω από το ποδόσφαιρο. Ελπίζω σε ένα θέαμα εξαιρετικό. Εκπροσωπούμε όλες τις ομάδες της ΕΠΣΜ. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να απολαύσουμε την στιγμή».

Ποιος είναι το φαβορί; «Η φλόγα και το πάθος είναι μεγάλο στους παίκτες μέχρι και τον φροντιστή, όμως κανένας δεν βλέπει τις πιθανότητες. Εμείς θέλουμε να είμαστε νικητές. Πιστεύω στην ομάδα μου, αλλά έχει ένα προβάδισμα ο Ποσειδώνας. Κάναμε τρομερά άλματα προόδου όλο αυτό το διάστημα στην ΑΕ Ευόσμου. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος και το παιχνίδι θα κριθεί στην λεπτομέρεια». Που θα κριθεί ο τελικός; «Είναι ένας αγώνας με δύο διαφορετικές ομάδες. Εχουμε προβάδισμα στην εμπειρία, ενώ στο αθλητικό κομμάτι υπερέχει η Μηχανιώνα. Είναι το πώς θα βγει το παιχνίδι στους παίκτες. Εμεις θέλουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό. Θα κριθεί στο βάθος των ομάδων».

Λαγόντζος: «Θέληση και όρεξη σε όλους για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο αρχηγός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Στέλιος Λαγόντζος για τον αποψινό τελικό, είπε: «Πρώτη φορά είναι που θα αγωνιστώ σε τελικό της ΕΠΣΜ. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΜ για την διοργάνωση. Είναι ότι πιο ωραίο έχω δει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο». Πόσο σημαντικό να κατακτήσει η ομάδα σου τον τίτλο; «Αρχικά είμαι τυχερός που έχω τέτοιους συμπαίκτες αλλά και τιμ και διοίκηση. Πέντε χρόνια είμαι στην ομάδα και είναι η κατάλληλη στιγμή να φτάσουμε στον τελικό. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα την τελευταία 5ετία στον Ποσειδώνα. Φλόγα υπάρχει στους παίκτες και σε μένα για να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Βλέπω θέληση και όρεξη σε όλους μας για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Δεν υπάρχει φαβορί. Εμπειρία διαθέτει ο Εύοσμος αλλά υστερεί στα νιάτα. Το αντίθετο με εμάς. Πιστεύω ότι θα παίξουν ρόλο οι στατικές φάσεις. Η συγκέντρωση θα παίξει ρόλο. Αν χάσεις μια στιγμή, μπορεί να το πληρώσεις». Τέλος ο Λαγόντζος ρωτήθηκε τι δουλειά κάνει, απαντώντας: «Για να βιοποριστεί κάποιος ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική αλλά και στη Β’ είναι πολύ δύσκολο. Για μένα είναι συμπληρωματικό το ποδόσφαιρο, καθώς δουλεύω σε ναυαγοσωστική εταιρεία. Το ποδόσφαιρο έρχεται οικονομικά δεύτερο. Εχω όνειρα και φιλοδοξίες για μένα αλλά και την ομάδα»

Λάμι: «Το θέλουμε το τρόπαιο»

Ο αρχηγός της ΑΕ Ευόσμου, Γιώργος Λάμι για τον αποψινό τελικό, σημείωσε: «Θα είναι η πρώτη μου παρουσία και είναι ένα ματς γιορτή για όλους». Πόσο σημαντικό είναι να κατακτήσει η ομάδα σου τον τίτλο; «Για εμάς ο τελικός είναι σημαντικός στον Εύοσμο, τη διοίκηση και την ομάδα. Θέλω να φέρω το πρώτο κύπελλο στον σύλλογο. Είμαι 22 χρόνια στην ομάδα. Εχουμε το μυαλό μας στον τελικό και μιλάμε για αυτό. Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε αυτή τη μεγάλη μέρα. Στο ρόστερ της ΑΕ Ευόσμου υπάρχει μεγάλη εμπειρία, πολλοί παίκτες μας πήραν κύπελλο και πιστεύω θα φερθούμε έξυπνα. Θα το πάρει αυτός που το θέλει πιο πολύ». Τέλος ο Λάμι ρωτήθηκε τι δουλειά κάνει, απαντώντας: «Ξυπνάω το πρωί και στις 8 η ώρα πιάνω δουλειά στην μεταφορική εταιρεία και όταν τελειώσω στις 6μμ πάω στην προπόνηση της ομάδας».

Κωνσταντινίδης: «Στηρίζω εμπράκτως την Ενωση»

Ο χορηγός της μπάλας του τελικού, Γιώργος Κωνσταντινίδης τόνισε στην συνέντευξη Τύπου: «Σκεφτόμουν ότι αφού δεν κατάφερα να παίξω σε τελικό, βρήκα τον τρόπο να είμαι παρών. Ετσι και έφερα την μπάλα. Εγώ από αυτό το μετερίζι έχω την ευκαιρία να στηρίζω εμπράκτως την Ενωση. Εύχομαι να γίνει ένα καλός αγώνας. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και στο Πρωτάθλημα τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.