Η συνείδηση των ΠΑΟΚτσήδων !

Αρις Νικολάκης29 Απριλίου 2023

Είμασταν απόλυτα σαφείς. Την επομένη της βαριάς ήττας… Της ήττας ντροπής από την ΑΕΚ… Καταστήσαμε ως προτεραιότητα των πάντων στον ΠΑΟΚ την στήριξη τους στην ομάδα τους. Την μεθεπόμενη λέγαμε: Βάλτε πλάτη για να μη σωριασθεί. Και σήμερα καταλήγουμε…

Εδώ όπου έφθασε… Και για να τα λέμε τα πάντα, όλα… Εδώ όπου τον έφθασαν τον ΠΑΟΚ, μόνον οι φίλοι του μπορούν, να τον στηρίξουν. Αυτοί δηλαδή, οι οποίοι ουδεμία ευθύνη φέρουν για την κατιούσα του. Σε αυτούς κατά παράδοση πέφτει το βάρος της στήριξης της ομάδας τους. Όταν αυτή παραπαίει λυγίζοντας από το υπέρβαρο φορτίο των λαθών όλων, μα όλων των άλλων!

Να το κάνουμε όμως, πιο λιανά. Δε θα είναι ίδια, η αίσθηση της καυτής Τούμπας με την ψυχρή. Φυσικά, θα είναι ολότελα διαφορετική για τους παίκτες οι οποίοι θα εμφανισθούν εκεί αύριο για προθέρμανση. Δε θα είναι για όλους στην ομάδα του ΠΑΟΚ.. Η ατμόσφαιρα βλέπετε, διαπερνά τους τοίχους. Πλημμυρίζει τα αποδυτήρια. Κι ανάλογα… Τα ψυχραίνει ή τα ζεσταίνει!

Όπως επίσης, πριν τον Τελικό – όπου κι όταν γίνει – κι η ομάδα του ΠΑΟΚ κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχουν ανάγκη τις εικόνες της ενθουσιώδους προσέγγισης τους (σε ένα σώμα, μια ψυχή…) εκεί μπροστά στην τρελαμένη «Θ 4». Εάν αυτές οι εικόνες καταγραφούν στο τέλος των αγώνων με Άρη κι Ολυμπιακό… Ε, αυτές θα «φτιάξουν» τον ΠΑΟΚ ενόψει Τελικού. Εκεί βλέπετε, μιλά η συνείδηση των ΠΑΟΚτσήδων!

Γι’ αυτές τις εικόνες βέβαια, χρειάζονται νίκες. Οι νίκες χρειάζονται κατάθεση ψυχής των παικτών. Κι οι παίκτες χρειάζονται κατάθεση ψυχής των φίλων του «δικέφαλου». Για την τελευταία, την κατάθεση ψυχής των φίλων του «δικέφαλου», βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά. Για όλα τα άλλα; Ο Θεός κι η ψυχή τους!

Είμαστε και πάλι, απόλυτα σαφείς. Ο ΠΑΟΚ είναι στο χειρότερο του εφετινό φεγγάρι. Ανάλογο με εκείνο του απογοητευτικού ξεκινήματος του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Είναι, από την άλλη, και σε τροχιά διεκδίκησης της τρίτης θέσης και κατάκτησης του Κυπέλλου. Για να μην εκτροχιασθεί μόνον η κερκίδας της Τούμπας μπορεί, να βοηθήσει Συν αυτή Προπονητές και παίκτες οφείλουν, να υπερβούν εαυτούς, για να μην γκρεμίσουν κι ό,τι έμεινε στο Πρωτάθλημα εφέτος.

Εδώ επιτρέψτε μας, να θεωρούμε πως η συνείδηση των ΠΑΟΚτσήδων δε θα σιωπήσει. Σε τούτη την κρίσιμη καμπή – κι ενόψει ογκώδους και βροντώδους παρουσίας τους στον Τελικό – θα τους οδηγήσει αύριο στην Τούμπα. Η αίσθηση καυτής ατμόσφαιρας της θα «φτιάξει» από τα αποδυτήρια την ομάδα τους.

Μόνο με αυτό το «φτιάξιμο» ο «δικέφαλος» μπορεί να σηκώσει τα κεφάλι του. Και να δει στον ορίζοντα καθαρά και την τρίτη θέση και το Κύπελλο. Η συνείδηση των ΠΑΟΚτσήδων δε θα σιωπήσει. Θα μιλήσει. Κι αναμένεται στην Τούμπα, να τους οδηγήσει!

Είδατε; Έγινε και ρύμα…

ΥΓ 1 : Εντάξει. Για «κρέμασμα» είναι ο Κάργας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που «κρεμά» τον ΠΑΟΚ αλλά… Ε, δεν είναι αυτός ο «αποδιοπομπαίος τράγος»!

ΥΓ 2 : Καλό ταξίδι Νίκο Τσαρούχα! «Έφυγε» ένας ξεχωριστός παράγοντας (του Άρη) με ήθος, με ύφος και με ανιδιοτελή προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Η απλότητα κι η ταπεινότητα του ήταν «σφραγίδες» της λαμπρής προσωπικότητας του…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.