Ο ΠΑΟΚ και οι δύο πρώτες «εκπλήξεις» της σεζόν για το Champions League

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην βρίσκεται στους ομίλους Champions League όμως δύο πρώην ποδοσφαιριστές του, άφησαν το στίγμα τους χθες στις δύο μεγαλύτερες εκπλήξεις που συνέβησαν στην πρώτη βραδιά.

Η πρώτη χρονικά, συνέβη στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας με τον Γιόσιπ Μίσιτς να ξεκινάει ως βασικός στην μεγάλη νίκη της Ντιναμό με 1-0 επί της Τσέλσι. Αναμέτρηση στην οποία έπαιξε σε όλη την διάρκεια της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος χαφ έχει 10 γεμάτα ενενηντάλεπτα από τα 11 τελευταία παιχνίδια των Κροατών, δείχνοντας πόσο απαραίτητος είναι στα πλάνα του Άντε Τσάτσιτς.

Η ήττα αυτή μάλιστα έφερε την απόλυση του Τόμας Τούχελ στους Λονδρέζους, προκαλώντας μεγάλους τριγμούς.

Στην επόμενη μεγάλη έκπληξη και ίσως μεγαλύτερη της βραδιάς η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε μια τεράστια νίκη με 1-4 στην έδρα της Λειψίας με τον επίσης πρώην "ασπρόμαυρο" Λούκας Τέιλορ να παίζει σε όλο το ενενηντάλεπτο. Το γεγονός που μπορεί να προκαλεί... έκπληξη στην Θεσσαλονίκη είναι ότι ο Βραζιλιάνος μοιάζει να είναι βασικό και αναντικατάστατο "γρανάζι" στα πλάνα των Ουκρανών που σκέφτονται ήδη την μονιμοποίηση του με την φανέλα των "ανθρακωρύχων".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.