Η συνάντηση των Αλεξανδρίδη, Θεοδωρίδη με τους ΠΑΟΚτσήδες της Νέας Υόρκης

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2022

Γράφουν οι: Γιώργος Καστάνης – Κώστας Πετρωτός

Μετά το επιτυχημένο ταξίδι τους στον Καναδά, στο Μόντρεαλ και στο Τορόντο, οι δύο απεσταλμένοι του ΠΑΟΚ, οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Αλέκος Θεοδωρίδης βρίσκονται από χθες στη Νέα Υόρκη. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις δύο προηγούμενες ημέρες, δεν επέτρεψαν στους δύο εκπροσώπους του Δικεφάλου να ταξιδέψουν νωρίτερα στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Τελικά χθες βρέθηκε λύση και ταξίδεψαν με προορισμό την Νέα Υόρκη. Η συνάντηση με τους ομογενείς φιλάθλους θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 14:00. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες Σάββατο. Εξαιτίας όμως των κακών καιρικών συνθηκών που επηρέασαν το ταξίδι των δύο απεσταλμένων του Δικεφάλου, μετατέθηκε για σήμερα.

Μάλιστα οι ΠΑΟΚτσήδες της Νέας Υόρκης προϊδέασαν για την συνάντηση, μέσα από την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με πολύ χαρά θα υποδεχτούμε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ξανά τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, από το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και υπεύθυνο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που μαζί με τον Μαρίνο Καπετανάκη (υπεύθυνο συνδέσμων ΠΑΟΚ) θα βρεθούν στην Νέα Υόρκη!! Την Κυριακή 20/11 και περίπου στις 2:00 το μεσημέρι θα βρίσκονται στο PAOK Fan Club of New York στο κτήριο της Παν-Μακεδονικής στο Whitestone όπου και στεγάζεται ο σύνδεσμος μας!! Καλούμε όλα τα μέλη και μη να είναι εκεί καθώς θα υπάρξει φαΐ και ποτό για να συζητήσουμε με τον Κυριάκο και τον Μαρίνο για την ομάδα μας!
Σας περιμένουμε όλους!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.