Η συνάντηση Καρυπίδη-Πάρντιου

Γιώργος Στράντζαλης18 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Θόδωρος Καρυπίδης συνηθίζει να παρακολουθεί τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας πριν από κομβικά παιχνίδια όπως χαρακτηρίζεται το αποψινό με τον Ολυμπιακό όπου οι “Κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος που δημιουργήθηκε μέσα από τις απώλειες βαθμών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. 

Απέναντι βέβαια σ’έναν αντίπαλο που κυνηγάει να βρει το αντίδοτο στην κακή εκκίνηση, εντός κι εκτός συνόρων, με διαδοχικές απώλειες βαθμών. Μάλιστα, στο περιθώριο της παρουσία του στη χθεσινή προπόνηση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, είχε μια πρώτη “face to face” συνομιλία με τον Άλαν Πάρντιου η οποία συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε το βράδυ η αποστολή, σε μια ευρύτερη συζήτηση και κατάθεσε των πρώτων συμπερασμάτων από τον 61χρονο τεχνικό.

 Στο ξενοδοχείο είχε τετ α τετ και με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενημερωθεί από “πρώτο χέρι” και να λάβει την άποψη τους για τις πρώτες μέρες του Πάρντιου στην ομάδα. Στο τραπέζι έπεσε ξανά το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ, από την αγορά των ελεύθερων, αλλά όπως είναι λογικό δεν θα γίνει καμία βιαστική κίνηση και μόνο αν βρεθεί κάτι που αξίζει και ταιριάζει στα δεδομένα της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.