Η συνάντηση Καμπερίδη-Μπράουν δε σημαίνει παραμονή του Αμερικανού

Βασίλης Βλαχόπουλος03 Ιουνίου 2020

Ο Σάββας Καμπερίδης προγραμμάτισε συναντήσεις στην Αθήνα, στη διάρκεια της αυριανής (3/6) μέρας, προς αυτήν την κατεύθυνση θα ανταμώσει και με τον Κεν Μπράουν καθώς ο Αμερικανός βρίσκεται στην Ελλάδα και ζήτησε να μάθει αν βρίσκεται στο πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Ο λόγος του ταξιδιού του προπονητή του Άρη στην Αθήνα είναι κυρίως ο Λευτέρης Μποχωρίδης καθώς θέλει να συζητήσει από κοντά με τον ατζέντη του 26χρονου γκαρντ. 

Γνωρίζει βέβαια ότι οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα είναι ελάχιστες, όπως ξέρει επίσης και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Το πλάνο συναντήσεων περιλαμβάνει και δια ζώσης επαφή με τον Κεν Μπράουν. 

Ο Αμερικανός επέστρεψε στην Ελλάδα και σε επικοινωνία που είχε με τον προπονητή του Άρη, θέλησε να μάθει αν βρίσκεται στο πλάνο της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή ο Σάββας Καμπερίδης δεν μπορεί να του δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Καταρχήν, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν τελικώς θα υποχρεωθεί να φτιάξει ομάδα υπό το δεδομένο ύπαρξης του ban από τη FIBA. 

Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες να αναγκαστεί να το κάνει υπερβαίνουν το 90%. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επιλέξει μεταξύ μιας μικρής δεξαμενής παικτών και φυσικά ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να «κλείσει» πόρτες. 

Από την άλλη πλευρά, ο Μπράουν είναι ο παίκτης ο οποίος την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό εγκατέλειψε την ομάδα διότι ήταν δυσαρεστημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του. Εκείνη την περίοδο, ο Σάββας Καμπερίδης συγχώρεσε τον αθλητή, προς αυτήν την κατεύθυνση έπαιξαν ρόλο και οι παραινέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπαικτών του, αλλά εκείνη η συμπεριφορά δεν έχει διαγραφεί από τη μνήμη κανενός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.