Η «συγγνώμη» του Φορτούνη και το ερωτηματικό για Τούμπα

Metrosport Team01 Μαρτίου 2020

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του Κώστα Φορτούνη στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» μιλούσε στο τηλέφωνο και με έντονο τρόπο εξέφρασε τα παράπονα του γιατί δεν αγωνίσθηκε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Φυσικά τόσο η αντίδραση του όσο και η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να τον αποκλείσει από την αποστολή για το παιχνίδι με την Άρσεναλ δεν πέρασαν απαρατήρητες. Φυσικά το θέμα δεν πήρε έκταση και δόθηκε λύση. Ο ίδιος ο Φορτούνης φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη και από τον προπονητή του αλλά και από τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μέσος στην προπόνηση είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους. Ο,τι έγινε ήταν ένα λάθος. Ως αρχηγός, είτε παίζω είτε δεν παίζω, θέλω να κερδίζουμε παντού. Και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για ό,τι κάναμε με τον ΠΑΟΚ και την Αρσεναλ. 

Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Για εμένα ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα. Και αυτό αφορά πρώτο εμένα, ως αρχηγό. Κανείς μας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Με πρώτο εμένα. Θέλω να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε και να πάμε παρακάτω. Να παλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για το καλό της ομάδας. Και πάλι ζητώ συγνώμη». Στη συνέχεια είχε ένα τετ α τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μένει να δούμε αν θα βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, γιατί στο ματς με τον Παναιτωλικό είναι εκτός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.