Η στόχευση του Γ.Σ. Ηρακλής για την ποδοσφαιρική ομάδα, η… ταμπακιέρα και η θέση του Συλλόγου

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξεύρεση αξιόπιστης και υγειούς λύσης για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή έχει αρχίσει, οπότε αυξάνονται και οι «ζυμώσεις». Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη στα χέρια τους την τελική πρόταση της ομάδας της Τρίγλιας, όπως έγραψε το metrosport.gr αποκαλύπτοντας και τους όρους στο ενδεχόμενο της ολοκλήρωσης του deal, την οποία τους μετέφερε ο πρώην διοικητικός παράγοντας Κώστας Ιωακειμίδης.

Η πρόταση αυτή προς το παρόν μπαίνει στο συρτάρι, πρώτον γιατί άλλη είναι η προτεραιότητα της διοίκησης του Γ.Σ. και δεύτερον γιατί δεν υπάρχει το απαιτούμενο μπάτζετ για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής.

Ποια είναι η προτεραιότητα του Γ.Σ.; Να πεισθεί η ΕΠΟ να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε τα προηγούμενα χρόνια σε βάρος των «κυανολεύκων». Χτυπήματα τα οποία, μαζί με τα παραγοντικά λάθη, οδήγησαν την ομάδα στη σημερινή της κατάσταση.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ΕΠΟ με συγκεκριμένη ατζέντα και κύριο στόχο να επιτραπεί σε μία ομάδα που θα «χτιστεί» πάνω στον νέο ΑΦΜ του «Γ.Σ. Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής» να αγωνισθεί σε όσον το δυνατόν μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτή η λύση σύμφωνα με τη διοίκηση του Ηρακλή θα αποτελεί αξιοπρεπή συνέχεια της ιστορίας της ομάδας, ενώ όλες οι άλλες θα είναι προϊόν που δεν θα εκφράζει τον κόσμο του. Μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία ότι σ’ ένα τέτοιο σενάριο θα ευαισθητοποιηθούν χρηματοδότες για να υποστηρίξουν το εγχείρημα, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ισχυρός οικονομικός αιμοδότης. Στην περίπτωση που δεν καρποφορήσει αυτό το σενάριο, τότε αναγκαστικά και αν βεβαίως έχει εξευρεθεί το απαιτούμενο μπάτζετ, ο Γ.Σ. θα στραφεί στη λύση της εξαγοράς ΑΦΜ.

Ο Γ.Σ., με ανακοίνωση του στο fb, επιχείρησε να αποδυναμώσει τις «δεμένες» αποκαλύψεις του metrosport.gr, προφανώς για να διασκεδάσει την απουσία ύπαρξης αξιόπιστου χρηματοδότη.

«Για τελευταία φορά ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ επαναλαμβάνει πως, όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας, ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης» τονίζεται στην ανακοίνωση, κι αυτό είναι αυτονόητο. Πέραν αυτού όμως οι οποιεσδήποτε συζητήσεις και επαφές γίνονται αποτελούν είδηση η οποία ενδιαφέρει τον κόσμο του Ηρακλή που αγωνιά. Και η δημοσίευση τους είναι η αρχή της δημοκρατίας και αναφαίρετο δικαίωμα των δημοσιογράφων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.