Η στασιμότητα και η σιγουριά για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία

Μάνος Χατζάκης03 Αυγούστου 2020

Χωρίς συγκεκριμένη εξέλιξη πέρασαν οι τελευταίες ημέρες, όσον αφορά το θέμα του Ματέο Γκαρσία, καθώς οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα δεν δέχθηκαν καμία όχληση από τους "κιτρινόμαυρους".

Το γεγονός αυτό δεν αλλάζει κάτι στην ιστορία, γιατί ο Αργεντινός μέσος φέρεται πως έχει έναν προορισμό και δεν είναι άλλος από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη

Η εβδομάδα που ξεκινά ίσως περιλαμβάνει νεότερα, όμως σε κάθε περίπτωση οι "κιτρινόμαυροι" μοιάζουν ως το απόλυτο φαβορί για να τον αποκτήσουν, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ο τρόπος, τη στιγμή που από το πλάνο φαίνεται πως δεν έχει βγει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον φέρει στον Πειραιά.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ούτε η πλευρά του Ερυθρού Αστέρα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, όπως και το πόσα χρήματα ζητά τελικά, προκειμένου να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα. η τελευταία εικόνα, όσον αφορά τους παράγοντες της σερβικής ομάδας, είναι ότι η τιμή πώλησης άγγιζε τα 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που κρίνεται υπερβολικό και εκτός πραγματικότητας.

Ακόμη κι έτσι, όμως, οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν τον παίκτη "δικό" τους κι αυτό είναι που μετρά, όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.