Στήλες Σπυριάρα

«Η σπυριάρα»: «Ξεμπερδεύουν» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Βασίλης Βλαχόπουλος27 Μαΐου 2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμένεται να τριπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι για να ανταμώσουν στους τελικούς της Basketleague.

Λόγω διαφοράς δυναμικότητας και επιπέδου σοβαρότητας ομάδας, προφανώς ο Ολυμπιακός καλλιεργεί μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό απέδειξε και στον δεύτερο αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου το ισχυρό σοκ που προκάλεσε το Κάουνας, δεν άλλαξε την ψυχολογία του. Οι Πειραιώτες θα κάνουν το 3-0 καλύπτοντας το χάντικαπ των 20.5 πόντων. Λογικά θα ξεπεράσουν και τους 90 πόντους κι αυτό θα οδηγήσει το παιχνίδι στο over 158.5 πόντων. Και τα τρία σημεία πληρώνουν από 1.95 μονάδες. Σε επίπεδο παικτών, αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στα ειδικά στοιχήματα των Φράνκε, Ρένφρο και ειδικά το άθροισμα πόντων, ασίστ, ριμπάουντ του τελευταίου.

Ο Παναθηναϊκός υστερεί σε συνέπεια και αγωνιστική σοβαρότητα σε σχέση με τον Ολυμπιακό κι αυτό φαίνεται στα παιχνίδια με το Περιστέρι. Εχει έντονες μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πάρις Λι οπότε θα αυξηθεί ο χρόνος των Μποχωρίδη, Πονίτκα και Γκριγκόνις στο παρκέ. Το Over 19.5 πόντων, ασίστ, ριμπάουντ του τελευταίου πληρώνει 1.95 μονάδες. Ο Πονίτκα κάνει εξαιρετική σειρά έχοντας πάρει ψυχολογία από την πληροφορία που τον θέλει να είναι στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν για τον Παναθηναϊκό της επόμενης χρονιάς. 

Αρκετά υψηλές τιμές για χαμηλές αποδόσεις από τις εταιρίες στοιχήματος για τους φυσικούς ηγέτες του Περιστερίου κι αυτό οδηγεί σε επιλογή ρίσκο με τους over 8.5 πόντους του Λεωνίδα Κασελάκη που προσφέρουν 2.16 μονάδες. Λογικά το παιχνίδι δεν θα ξεπεράσει τους 160 πόντους οπότε επιλέγουμε το under με μικρή διαφορά υπέρ του Παναθηναϊκού αν και στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Περιστέρι έφυγε με -15.

ΣΗΜΕΙΑ

1.Ολυμπιακός -20.5 και Over 90+ πόντοι

2.Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ over 158.5 πόντοι

3.Περιστέρι-Παναθηναϊκός under 158.5 πόντοι

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

1.Γκριγκόνις (Παναθηναϊκός) over 19.5 πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ

2.Κασελάκης (Περιστέρι) over 8.5 πόντοι

Γράφει ο Βασίλης Βλαχόπουλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.