Στήλες Σπυριάρα

«Η σπυριάρα»: Οι βραδιές των γηπεδούχων

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2023

Την περασμένη εβδομάδα ο Ερυθρός Αστέρας «αυτοκτόνησε» στο ντέρμπι με την Παρτίζαν. Τώρα υποδέχεται μια σκληρή ομάδα αλλά περιορισμένου ταλέντου. Η Μπάγερν Μονάχου δύσκολα θα ξεπεράσει τους 76 πόντους (1.85 απόδοση), δεν έχει δείξει και την προσωπικότητα για να αντέξει σε μια δύσκολη έδρα. Ο άσος με την κάλυψη του χάντικαπ των 5.5 πόντων πληρώνει 1.85 μονάδες. Ο δε Ναπίερ είναι παίκτης ο οποίος επιχειρεί τουλάχιστον τέσσερα τρίποντα σε κάθε παιχνίδι. Over 2.5 μακρινά σουτ και 2.15 μονάδες.

Η Βαλένθια υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου η οποία πριν λίγες ημέρες έκανε τρομερή ανατροπή απέναντι στη Βίρτους. Παραμένει όμως μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με αυτό που «πρεσβεύει» η Euroleague. Πάμε με τον «άσσο» της Βαλένθια και το under 75.5 πόντων της Άλμπα καθώς οι Ισπανοί είναι σκληροί στην άμυνα. Οι 12 πόντοι του Μπράντον Ντέιβις πληρώνουν 2.5 μονάδες και μπορούν να συνδυαστούν με τους 13 τους Κρις Τζόουνς.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρ υποδέχεται τον Ολυμπιακό ο οποίος «φωνάζει» ότι δεν είναι καλά. Το πρόβλημά του δεν είναι οι ψηλοί, αλλά η αξιοποίησή τους. Η Φενέρ είναι ομάδα η οποία παίζει σε high tempo. Η νίκη της με Over 152.5 πόντων αποδίδει 2.87 μονάδες. Αντίστοιχη είναι και η επιλογή του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Οι Καταλανοί είναι καλά και μπορούν να νικήσουν καλύπτοντας το χάντικαπ των 6.5 πόντων. Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια υποδέχεται την Παρτίζαν η οποία συμφώνησε μεν με τον Καμπόλκο αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει λόγω της δέσμευσής του με τη Βενέτσια. Θα αποφύγω εκτίμηση για τον νικητή όχι όμως και για το σύνολο των πόντων. Over 165.5 με 1.90 μονάδες. Η Ζαλγκίρις προέρχεται από εντός έδρας ήττα αλλά αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Βιλερμπάν προχώρησε σε αλλαγή προπονητή αλλά αμφιβάλλω αν αυτή μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της. Νίκη Ζαλγκίρις με λιγότερους από 161 πόντους (2.45).

ΠΡΟΤΑΣΗ

1. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (6,5) 1 1.85

2. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ( 5,5) 1 1.85

3. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 & Over 152.5 2.87

4. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΛΜΠΑ Under 75,5 ΑΛΜΠΑ 1.85

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.