Στήλες Σπυριάρα

«Η σπυριάρα»: Οι «Έλληνες» και η σιγουριά της Ρεάλ Μαδρίτης

Βασίλης Βλαχόπουλος04 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προμηνύεται να προσθέσουν από μια νίκη στα ρεκόρ τους ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στην Εφες.

Η εντός έδρας ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ερυθρό Αστέρα αποτέλεσε έκπληξη πρώτου μεγέθους βάσει και της εξέλιξης του αγώνα καθώς οι Τούρκοι από το +10 ξαφνικά βρέθηκαν στο -10. Τώρα θα αντιμετωπίσουν, στη Λιθουανία, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρότι προέρχονται από την απρόσμενη ήττα παραμένουν το φαβορί για τη νίκη. Η απλή πληρώνει 1.57 μονάδες. Στο ντέρμπι του Βελιγραδίου, είναι δεδομένο το sold out. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το «μπαμ» της αγωνιστικής, η δε Παρτιζάν έκανε εύκολη νίκη επί της αδύναμης Βιλερμπάν. Πάμε με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (1.82 η απλή νίκη).

Στα δυνατά σημεία είναι η απλή νίκη (1.65) του Ολυμπιακού επί της Μονακό. Οι Πειραιώτες έχουν σκαμπανεβάσματα αλλά και η Μονακό δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Στις επιμέρους επιλογές αξίζουν τα ρίσκο στις προσωπικές επιδόσεις των Φαλ, Μιλουτίνοφ. Βιλερμπάν και Ζάλγκιρις παίζουν για το… ονόρε καθώς καμία από τις δύο δεν έχει πιθανότητες διάκρισης και πάμε στον Παναθηναϊκό ο οποίος παίζει στη Βαλένθια. Η ομάδα του Αταμάν είναι σε καλό φεγγάρι ενώ για τη Βαλένθια είναι αμφίβολοι οι Κλαβέρ, Χάρπερ. Η απλή νίκη των πράσινων πληρώνει 1.70 μονάδες και το Over 156.5 πόντοι προσθέτει 1.90 μονάδες καθώς για να νικήσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ανεβάσει το σκορ.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Εφές η οποία στην κακή χρονιά της προσπαθεί (έστω) να εξασφαλίσει θέση στα Play In. Το παιχνίδι στη Μαδρίτη δεν είναι από αυτά που υπολογίζει και δεν θα μπορούσε εξάλλου λόγω της διαφοράς δυναμικότητας με τη Ρεάλ. Ο «άσος» των Ισπανών με την κάλυψη του χάντικαπ των 9.5 πόντων πληρώνει 1.90 μονάδες. Κλείνουμε με τη Βίρτους. Η ιταλική ομάδα ξέρει να νικά όταν το παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία δύο-τρία λεπτά. Αντιμετωπίζοντας την Αλμπα στο Βερολίνο η επιλογή νίκης με την κάλυψη του χάντικαπ των 4.5 πόντων και με over 160.5 πόντων εμπεριέχει ρίσκο αλλά και λογική.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 1.70

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ 1 1.65

3. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΦΕΣ (9,5) 1 1.90

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.