Στήλες Σπυριάρα

«Η σπυριάρα»: Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο

Metrosport Team05 Μαΐου 2023

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός πράξη τέταρτη απόψε (20:45) στην Κωνσταντινούπολη και η ελληνική ομάδα έχει δύο ισχυρά πλεονεκτήματα για να «τελειώσει» τη σειρά και να προκριθεί στο Final Four

Το σπουδαίο τρίποντο του Κώστα Σλούκα έδωσε πολλά περισσότερα πράγματα στον Ολυμπιακό πέρα από το ισχυρό προβάδισμα για το Final Four. Είναι η πίεση που έφυγε από το μυαλό του ιδίου και των συμπαικτών του και εγκαταστάθηκε σ’ αυτό των παικτών της Φενέρ. 

Αλλο να παίζεις ότι έχει στην τσέπη σου και μια δεύτερη ευκαιρία μέσα στην έδρα σου από το να γνωρίζεις ότι απαγορεύεται να χάσεις. Στον τρίτο αγώνα, ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική δουλειά απέναντι στα «3αρο4αρια» της Φένερ, έπαθε ζημιά όμως από τους Ντόρσεϊ, Καλάθη και Τζεκίρι. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει υποτιμηθεί αρκετά από τους book του οποίου τα τέσσερα ριμπάουντ πληρώνουν δύο μονάδες και αποτελεί καλή επιλογή. 

Όπως λανθασμένη μου φαίνεται και η επιλογή των 2.82 μονάδων στα over 2.5 εύστοχα δίποντα του Γκούντουριτς. Από τον Ολυμπιακό, ο Κάαναν ήταν ουδόλως επιδραστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Εμείς εμπιστευόμαστε τον Αμερικανό και οι 7+ πόντοι του πληρώνουν 2.32 μονάδες. Μαζί με τα 4+ ριμπάουντ του Τόμας Ουόκαπ (3.00).

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δύσκολα θα ανοίξει. Και πάλι θα παιχθεί η γνωστή μάχη ελέγχου του ρυθμού οπότε το εύρος πόντων 150-163 είναι μεν οριακό, είναι όμως εφικτό. Δύσκολα θα καταφέρει μια ομάδα να ξεπεράσει τους 80 πόντους οπότε οι under 78.5 πόντοι του Ολυμπιακού επίσης είναι λογική επιλογή.

ΣΗΜΕΙΑ

1.Φενέρ-Ολυμπιακός εύρος πόντων 150-163 2.62

2.Ολυμπιακός under 78.5 πόντοι 1.78

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

1.Τζεκίρι (Φενέρ) over 3.5 ριμπάουντ 2.00

2.Γκούντουριτς (Φενέρ) over 2.5 εύστοχα δίποντα 2.82

3.Ουόκαπ (Ολυμπιακός) 4+ ριμπάουντ 3.00

4.Κάαναν (Ολυμπιακός) 7+ πόντοι 2.32

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.