Η Σουηδία χαλάει την «σούπα» των lockdown και ο Βασιλιάς της επιδιώκει την φτωχοποίηση του λαού του

Αλέξανδρος Τσίγγος18 Δεκεμβρίου 2020

O Βασιλιάς της Σουηδίας ευθυγραμμιζόμενος (;) με το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης έκανε διάγγελμα στο οποίο θεωρεί ότι το Σουηδικό μοντέλο της μη εισαγωγής της χώρας του στην πολιτική των Lockdown, ήταν λάθος.

Οι αριθμοί όμως τον διαψεύδουν, όταν η Σουηδία χωρίς τις πολιτικές οικονομικής ασφυξίας και φτωχοποίησης, παραμένοντας ανοιχτή κοινωνία οικονομία και πολιτική, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από ότι οι χώρες που επιμένουν σε αυτή την πολιτική.

Στο σύνολο κρουσμάτων είναι στην 35 θέση ανάμεσα σε όλες τις χώρες του κόσμου και 24 στην αναλογία θανάτων ανά εκατομμύριο. Ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης έχει την 11η θέση.

Το Σουηδικό μοντέλο ανοιχτής κοινωνίας στην περίοδο της επιδημίας χαλάει την συνταγή των αυστηρών Lockdown που προωθούν οι υπόλοιπες κυβερνήσεις των κρατών μελών, που παρόλα αυτά δεν μπορούν να περιορίσουν την έκταση του ιού.

Αξιοσημείωτο ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για σχέσεις με τον υπόκοσμο και ήταν ύποπτος για την δολοφονία του Milo 'Mille' Markovic, στου οποίο το στρηπτιζάδικο σύχναζε και απειλούσε ότι θα δώσει σε δημοσιότητα ακατάλληλες φωτογραφίες του βασιλιά. 

Ο Milo 'Mille' Markovic είχε για χρόνια αυτό το μαγαζί το οποίο συνδέεται με ένα πολύκροτο σκάνδαλο που σοκάρισε την Σουηδική κοινωνία εμπλέκοντας πολιτικούς με την παιδεραστία. Μια ταινία με τίτλο Call Girl γυρίστηκε το 2012 και αναφέρεται ακριβώς σε αυτό το σκάνδαλο, που φέρεται να εμπλέκεται και ο δολοφονηθείς πρωθυπουργός της Σουηδίας Όλαφ Πάλμε.


COVID-19 situation update for the EU/EEA and the UK, as of week 50 2020 (europa.eu)

Coronavirus Update (Live): 75,352,451 Cases and 1,669,809 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer (worldometers.info)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.