Κόκκινος: Η σοβαρή Λιλ πάει για πρωτάθλημα

Γρηγόρης Κόκκινος27 Φεβρουαρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν το λιγότερο υπέροχο για τους φίλους της στήλης. Νίκησαν η Ίντερ η Λιλ και η Αταλάντα και πέρασαν και τα δυο μεγάλα σημεία τόσο η Έβερτον κόντρα στην Λίβερπουλ με 0-2 όσο και η Μονακό μέσα στο Παρίσι κόντρα στην Παρί με το ίδιο σκορ. Το καλό ειδικά με τα μεγάλα σημεία βάση απόδοσης είναι ότι κάνεις ταμείο που καλύπτει δελτία μηνών αρκεί να μην αλλάζεις τον τρόπο που ποντάρεις τα δελτία σου. 

Η Σεβίλλη πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τα διπλό στην έδρα της Οσασούνα με 0-2 αποτέλεσμα που την έφερε σε απόσταση δυο βαθμών από την Μπαρτσελόνα που νίκησε την Έλτσε με 3-0 το βράδυ της Τετάρτης. Δεν το λες ευκαιρία αλλά δεν πάω κόντρα στην φόρμα των γηπεδούχων και θα παίξω άσσο.

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε 0-2 στο ΟΑΚΑ αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και το παιχνίδι έληξε 2-2 και δύσκολα θα χάσει την έκτη θέση. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα με την Λαμία και νίκησε με 4-0 την Λαμία, αποτέλεσμα που τον έφερε μόνο δεύτερο στην βαθμολογία. Το διπλό είναι χαμηλό, G/G θα παίξω.

Η Βερόνα έχασε την ευκαιρία να πάρει το διπλό στην Γένοβα αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα στο τελικό 2-2. Η Γιουβέντους είχε ένα ευχάριστο απόγευμα και νίκησε εύκολα με 3-0 την ουραγό Κροτόνε. Η μεγάλη κυρία έχει αγώνα κόντρα στην Πόρτο και θέλει την νίκη και την πρόκριση. G/G θα παίξω. 

Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε το διπλό με 0-1 μέσα στην έδρα της Φράιμπουργκ και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Χόφενχαιμ νίκησε με 4-0 την Βέρντερ Βρέμης από τις σπάνιες φορές που δεν δέχεται γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παιχνίδι την Πέμπτη οπότε αξίζει τον κόπο να ποντάρω στον άσσο. 

Ο Άρης προέρχεται από την σπουδαία ισοπαλία στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 1-1. Ο Ατρόμητος με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και προέρχεται από το 1-1 με την ΑΕΛ. Η λογική λέει νίκη του Άρη αλλά το δικό μου σκεπτικό λέει ότι στο παιχνίδι θα έχουμε γκολ και από τις δυο ομάδες. 

Η Λιλ είχε ένα εύκολο διπλό στην έδρα της Λοριάν με 1-4 και απέχει τρεις βαθμούς από την δεύτερη Λυών. Το Στρασβούργο έμεινε στο 0-0 με την Ανζέ σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις αλλά όχι γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τραγική άμυνα αντίθετα με την Λιλ που είναι πάρα πολύ σοβαρή και δεν είναι τυχαία πρώτη. Άσσο θα παίξω.

Η Τσέλσι προέρχεται από την ισοπαλία με την Σαουθάμπτον με 1-1 και την μεγάλη νίκη στο champions league με 0-1 κόντρα στην Ατλέτικο. Η Μάντσεστερ επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 κόντρα στην Νιούκαστλ και παραμένει στην δεύτερη θέση με συγκάτοικο την Λέστερ. Βλέπω νίκη της ομάδας του Τούχελ

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Παναιτωλικό με 1-0 γνωρίζοντας την ήττα μετά από εννέα παιχνίδια και υποδέχεται την ΑΕΚ που ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δυο ομάδες αλλά περιμένω να δούμε γκολ και θα κρατήσω το over

Η Γρανάδα παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε γνώρισε δίκαια την ήττα από την ουραγό Ουέσκα που ήταν καλύτερη στο παιχνίδι. Η Έλτσε προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Μπαρτσελόνα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Όσο κουρασμένη και να είναι η Γρανάδα μπορεί να κερδίσει. 

Η Έβερτον προέρχεται από το τεράστιο διπλό με αντίπαλο την Λίβερπουλ με 0-2 και πλησίασε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η αγαπημένη μου Σαουθάμπτον μπορεί να έχασε με 3-0 από την Λιντς αλλά είναι άτυχη και έχει αρκετές αγωνιστικές να πάρει τρίποντο. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και κρατάω το διπλό.

Η Ρεάλ παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες νίκησε με 0-1 μέσα στην Βαγιαδολίδ και έχει πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή και την Ατλέτικο. Η Σοσιεδάδ νίκησε εύκολα με 4-0 την Αλαβές και είναι σε τροχιά Ευρώπης. Περιμένω παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες.

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1

ΛΙΛ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1

Δεύτερη πρόταση

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΒΕΡΟΝΑ G/G

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΛΤΣΕ 1

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ G/G@OVER

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ G/G

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G@OVER

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ OVER

Τέταρτη πρόταση

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.