Η Σίτι στέλνει τον Ποκετίνο σπίτι...

Γρηγόρης Κόκκινος28 Σεπτεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Ο τίτλος μας την περασμένη εβδομάδα ήταν ότι το ξεκίνημα κρύβει πάντα παγίδες. Όπως είδατε Παρί και Μάντσεστερ έστειλαν πολύ κόσμο αδιάβαστο ( όχι ότι οι δικές μου επιλογές ήταν καλές) και δεν θα σταματάω λέω ότι δεν ακουμπάμε ποτέ μικρά σημεία, είναι αμαρτία από το Θεό να πετάμε χρήματα στον κουβά. Έχοντας μια καλύτερη εικόνα ελπίζω να είμαστε πιο εύστοχοι αυτή την εβδομάδα σε σημεία που πάντα δείχνουν ότι έχουν αξία.

Ο ‘Αγιαξ ήταν εντυπωσιακός στην Λισαβόνα και πέρασε αέρα με 1-5. Η Μπεσίκτας το πάλεψε με την Ντόρτμουντ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να αποφύγει την ήττα με 1-2. Το μόνο που έχει αξία είναι το g/g αλλά το κρατάω με μισή καρδιά. Η Σαχτάρ έχασε από την Σέριφ με 2-0 και ξεκίνησε άσχημα. Η Ίντερ έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης στο φινάλε του αγώνα με 0-1. ΝΟ ΒΕΤ

Η Λειψία σε ένα τρελό και πολύ ανοιχτό παιχνίδι έχασε με 6-3 από την Σίτυ. Η Κλαμπ Μπριζ κοίταξε στα μάτια την Παρί και ήρθε ισόπαλη με 1-1. Δεν βλέπω αξία σε κάποιο σημείο και το αφήνω στην άκρη.

Η Μίλαν το πάλεψε με την Λίβερπουλ αλλά έχασε τελικά με 3-2. Η Ατλέτικο δεν ήταν καλή με την Πόρτο έμεινε στο 0-0 και έχασε και στο πρωτάθλημα από την Αλαβές με 1-0. Θα ρισκάρω στον άσσο της Μίλαν.

Η Ντόρτμουντ νίκησε την Μπεσίκτας με 1-2 και η Σπόρτινγκ γνώρισε εντός έδρας την συντριβή από τον Άγιαξ με 1-5. Αστείες αποδόσεις δεν αξίζει να ασχοληθώ. Η Παρί έκανε τουρισμό στο παιχνίδι με την Μπριζ και παραλίγο να χάσει στο 1-1. Η Σίτι είναι με την ψυχολογία στα ύψη όχι τόσο για το 6-3 με την Λειψία όσο για το 0-1 με την Τσέλσι. Βλέπω διπλό και αλλαγή προπονητή στη γαλλική ομάδα.

Η Πόρτο ήταν εξαιρετική με την Ατλέτικο και πήρε δίκαια την ισοπαλία στο 0-0. Η Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι με ανατροπές νίκησε την Μίλαν με 3-2 . Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες G/G@OVER.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πιο ουσιαστική και τυχερή από την Ίντερ στην νίκη της με 0-1 στο Μιλάνο. Η Σέριφ νίκησε 2-0 την Σαχτάρ και δείχνει να έχει άγνοια κινδύνου. Θα ρισκάρω στο G/G αφού δεν έχει κάτι άλλο αξία.

Η Αταλάντα δεν πατάει καλά αμυντικά και το έδειξε και με την Βιγιαρεάλ στο 2-2 και με την Ίντερ με το ίδιο αποτέλεσμα. Η Γιουνγκ Μπόις έκαναν το μεγάλο μπαμ με το 2-1 επί της Μάντσεστερ. ΝΟ ΒΕΤ. Η Ζενίτ ζόρισε την Τσέλσι αλλά έχασε τελικά με 1-0. Η Μάλμε έχασε εύκολα από την Γιουβέντους με 0-3. Δεν το ακουμπάω Η Βόλφσμπουργκ ήταν απογοητευτική στο παιχνίδι με την Λιλ και από τύχη πήρε την ισοπαλία 0-0. Η Σεβίλλη δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ και έμεινε στο 1-1. Πιο έμπειρη η Ισπανική ομάδα κρατάω το διπλό. Η Γιουβέντους δεν είναι καλά κι ας νίκησε με 0-3 την Μάλμε και ας πήρε τις πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι είναι πληγωμένο θηρίο μετά την ήττα στο πρωτάθλημα και μπορεί να πάρει το διπλό.

Η Μάντσεστερ μετά την γκέλα της πρεμιέρας θα προσπαθήσει να ρεφάρει με την Βιγιαρεάλ αλλά δεν αξίζουν οι αποδόσεις.

Η Μπάγερν νίκησε εύκολα την Μπαρτσελόνα με 0-3 και η Ντιναμό ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπενφίκα. Η λογική λέει άσσος αλλά δεν έχει αξία σαν απόδοση. Η Μπενφίκα έμεινε στο 0-0 στο Κίεβο και υποδέχεται την Μπαρτσελόνα που έχασε εύκολα από την Μπάγερν με 0-3. Άσσο θα παίξω

Η Σάλτσμπουργκ ήταν εξαιρετική απέναντι στην Σεβίλλη στο 1-1 της πρεμιέρας. Η Λιλ ήταν ανώτερη από την Βόλφσμπουργκ αλλά δεν ήταν τυχερή ενώ στο πρωτάθλημα αρχίζει να συνέρχεται. Θα δούμε γκολ αλλά δεν ρισκάρω σημείο

To be continued ………

Πρώτη πρόταση

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΣΕΛΣΙ 2

ΜΠΕΝΦΙΚΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΑΓΙΑΞ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ G/G

ΠΟΡΤΟ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ G/G & OVER

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΛ G/G & OVER

Μονά αποδεκτά

ΜΙΛΑΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.