Η Σίτι έβαψε μπλε το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Metrosport Team06 Μαρτίου 2022

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αντιμετώπισε μεγάλη αντίσταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε εύκολα με 4-1, με τους Ντε Μπρόινε και Μαχρέζ να πετυχαίνουν από δύο τέρματα ο καθένας, κρατώντας το μαξιλαράκι ασφαλείας από τη Λίβερπουλ που καταδιώκει τους «πολίτες».

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είναι πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ο συνδυασμός της ήττας στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη νίκη της Άρσεναλ επί της Γουότφορντ την έβγαλαν εκτός τετράδας και συνάμα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε με το δεξί στην αναμέτρηση και εκμεταλλεύθηκαν τη αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0 με το Ντε Μπρόινε.

Στο 22΄η Γιουνάιτεντ απάντησε και ισοφάρισε με τον Σάντσο να μην πανηγυρίζει στους φίλους της ομάδας που έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Ο Άγγλος διεθνής πλάσαρε εξαιρετικά τον Έντερσον, γράφοντας το 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ντε Μπρόινε βρήκε πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ντε Χέα, μετά από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Ισπανού γκολκίπερ.

Στο 68ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε έβγαλε μια συστημένη σέντρα στο Μαχρέζ από το κόρνερ, με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ στην κίνηση και τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ο Γκουντογκάν, με την ολοκλήρωση των 90 λεπτών, έβγαλε με πανέμορφη κάθετη πάσα τον Μαχρέζ απέναντι από τον Ντε Χέα, με τον Αλγερινό να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Μάντσεστερ Σίτι ( Προπονητής: Πεπ Γκουαρδιόλα ): Εντερσον, Γουόκερ, Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Ντε Μπρόινε (80' Γκουντογκάν), Γκρίλις, Μπερνάρντο, Ρόδρι, Φόντεν, Μαχρέζ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ( Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ ): Ντε Χέα, Τέλες, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Πογκμπά (64' Ράσφορντ), Φρεντ, Μπρούνο, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο, Ελάνγκα (64' Λίνγκαρντ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.