Η σχέση Σαββίδη - Γκαρσία

Αρις Νικολάκης20 Ιουνίου 2021

Ήταν κι είναι ευχής – των φίλων του «δικέφαλου» - έργον η παραμονή του Πάμπλο Γκαρσία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προσέξτε: Δε λέμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Από αυτήν δε θα φύγει ποτέ ο Κυπελλούχος προπονητής της. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέμε, ως ενεργό στέλεχος της.

Κατά πως φαίνεται λοιπόν, ο «Τσε» παραμένει. Αποδέχεται την ξάστερη και ντόμπρα εξήγηση του Ιβάν Σαββίδη. Ανταποδίδει τον σεβασμό. Κι επιμένουμε: Προς κοινό όφελος και δικό του και του ΠΑΟΚ… Παραμένει κατά πως φαίνεται ο Πάμπλο Γκαρσία!

Εδώ βέβαια, πρέπει να αποδεχθούμε πως η περίπτωση της ανάδειξης του Πάμπλο Γκαρσία ως Κυπελλούχου είχε στήριγμα τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός επένδυσε στον «Τσε» ως προπονητή της Κ19. Αυτός πήρε το ρίσκο για προπονητή της ανδρικής ομάδας. Αυτός έβαλε πλάτη σε πολύ δύσκολες στιγμές. Και φυσικά, αυτός δικαιώθηκε. Οι επιλογές του Ιβάν Σαββίδη με τον Πάμπλο Γκαρσία ωφέλησαν σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ.

Κι αυτή η σχέση των δυο ανδρών δεν επέτρεψε στο οικοδόμημα του ΠΑΟΚ, να υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από τις δονήσεις της αλλαγής προπονητή στο Κυπελλούχο. Αυτή η σχέση έκανε σκόνη και θρύψαλα τις βουλές πολλών για να γκρεμιστεί η συνοχή του ΠΑΟΚ. Κι αυτή η σχέση με τον εκατέρωθεν σεβασμό – κατά πως φαίνεται – επιτρέπει στον να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο το «κεφάλαιο» Πάμπλο Γκαρσία.

Αφήστε που για τους φίλους του «δικέφαλου» η παραμονή του «Τσε» θα είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός. Τούτο καθώς πιστεύουν πως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει πολλά περισσότερα να τούς δώσει. Εξάλλου ουσιαστικά, μόλις έκανε τα πρώτα βήματα του ως προπονητής. Έπεσε στα βαθιά από τη μία ημέρα στην άλλη. Και δεν επιβίωσε απλά. Κέρδισε και το Κύπελλο!

Δικαιώνοντας πλατιά και τον εαυτόν του και τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την απέραντη πίστη του σε αυτόν…

Η παραμονή του «Τσε» - κατά πως φαίνεται… ωρίμασε – θα δώσει και στον ίδιο και στον ΠΑΟΚ άλλη μία ευκαιρία, για να ωφεληθούν αμφότεροι τα μέγιστα. Με κοινό παρονομαστή ωφελείας τους τον Ιβάν Σαββίδη!

ΥΓ 1 : Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ΠΑΟΚ… Ένα από τα κάλλιστα, για να λέμε την πάσα αλήθεια… O Βασίλης Λάκογλου «έφυγε» αθόρυβα, όπως ζούσε δηλαδή, για το αιώνιο ταξίδι του. Βαθιά ψυχή από την κορυφή της κεφαλής μέχρι τα νύχια. Με συνεχείς καταθέσεις αυτή της ψυχής στον ΠΑΟΚ. Έδωσε το …είναι του, γι’ αυτόν. Δίχως πάντως, από τον ΠΑΟΚ – γενικά - να τού σταθούν ανάλογα. Κρίμα για όλους μας!

ΥΓ 2: Ειδικά πάντως, τού στάθηκε ο ξεχωριστός κι ως άνθρωπος κι ως επιστήμονας κι ως ΠΑΟΚτσής φυσικά, Μάκης Λευκαδίτης. Δεν είναι πολλοί τέτοιοι σήμερα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.