Η Σαρλερουά, η άφιξη του χαφ και ο πολύτιμος Βιεϊρίνια

Γιώργος Ζαΐρης16 Ιουλίου 2021

Αν το φιλικό του ΠΑΟΚ με την PSV προσφερόταν για ένα δυνατό τεστ απέναντι σε έναν πανέτοιμο αντίπαλο το αυριανό απέναντι στην Σαρλερουά είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο με δεδομένο πως ο Λουτσέσκου θα το προσεγγίσει διαφορετικά. 

Φυσικά ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε με το τέλος της απογευματινής προπόνησης όταν και θα δοκιμάσει το σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα απέναντι στους Βέλγους. Και όπως όλα δείχνουν σε αντίθεση με το φιλικό απέναντι στον ΝΠΣ και αυτό απέναντι στην PSV, αύριο θα έχουμε πιο ορθολογική ενδεκάδα (σε πρόσωπα και όχι σε θέσεις) και πιθανώς θα τη δούμε για περισσότερο από ένα ημίχρονο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Απέναντι στην PSV ήμασταν προετοιμασμένοι για το τί θα δούμε, το είδαμε και σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις αρνητικό το τεστ. Αύριο όμως περιμένουμε να δούμε περισσότερα πράγματα και σε διάρκεια αλλά και σε επιλογές προσώπων αφού ο Λουτσέσκου θα πρέπει σιγά σιγά να προετοιμάσει την ομάδα που θα παρατάξει στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι στις 5 Αυγούστου. 

Για αυτό και από αύριο η ομάδα μπαίνει σε ένα άλλο κομμάτι, πιο σημαντικό εδώ στο Απελντοορν. Φυσικά θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο αν μέχρι την Κυριακή ήταν εδώ ο Σλοβένος χαφ. Ο παίκτης που ζητούσε ο Λουτσέσκου σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του ώστε να μπορεί να βοηθήσει και την τετράδα μπροστά στην επίθεση που θα νιώθει ασφάλεια και θα απελευθερωθεί. 

Η χθεσινή μέρα στο προπονητικό κέντρο εκτός από το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων είχε και το ατομικό για τον Ουάρντα και τον Βιεϊρίνια. Ο πρώτος εμφανίστηκε στο γήπεδο νωρίτερα και από τους φροντιστές και μακάρι να είναι αυτό ένα δείγμα για το ότι είναι αποφασισμένος να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να κάνει το restart. Για τον Βιεϊρίνια; Οσο πιο γρήγορα μπει με την ομάδα (μπορεί αυτό να γίνει ακόμη και σήμερα) τόσο το καλύτερο γιατί ανεξάρτητα του αν είναι φιλότιμος ο Περέιρα, ανεξάρτητα του αν μπορεί να παίξει εξ ανάγκης σε αυτή τη θέση ο Σουάρες, ο Αντρέ φαντάζει… κολώνα. Εκτός και αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει τον Ράχμαν ή άμεσα άλλο παίκτη για αυτή τη θέση από το πάνω ράφι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.