«Η Σαχτάρ δεν έχει τα χρήματα να αγοράσει τον Τέιλορ από τον ΠΑΟΚ, πιο πιθανός ο δανεισμός»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ουκρανός δημοσιογράφος, Νικολάι Καιτούλ, μιλώντας για την φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το ενδιαφέρον της Σαχτάρ για την απόκτηση του Λούκας Τέιλορ.
 

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για μια ιστορία που έχει «παρελθόν», αποκαλύπτοντας πως «Ο τωρινός προπονητής της Σαχτάρ, Γιοβίσεβιτς, όταν ήταν ακόμη στην Νίπρο είχε συνεργαστεί με τον Τέιλορ και τον γνώριζε καλά ως παίκτη. Υπήρχε και παλιότερα ενδιαφέρον από πλευράς του , το οποίο εκδηλώθηκε εκ νέου με την μετακίνησή του τώρα στην Σαχτάρ»

Βέβαια τόνισε πως πρόκειται για μια πληροφορία που κυκλοφόρησε από Ουκρανό δημοσιογράφο και δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα επίσημα από την ομάδα.

Εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, συμπλήρωσε πως «Εγώ θα πω πως ο Τέιλορ θα ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή γιατί χρειάζονται ένα δεξί μπακ , μετά την αποχώρηση του Ντόντο.Υπάρχουν δυο τρεις ακόμη εναλλακτικές , αλλά η περίπτωση του Τέιλορ είναι η καλύτερη. »

Τέλος, επισήμανε πως η ομάδα δεν έχει χρήματα αυτήν την περίοδο , για αυτό και δεν πιστεύει πως μπορεί να αγοράσει τον Τέιλορ, με μοναδική λύση για την απόκτησή του να είναι το ενδεχόμενο του δανεισμού. «Η Σαχτάρ έχει πρόβλημα με το μπάτζετ της, έχει μείνει χωρίς χρήματα λόγω της εντολής της UEFA,που επιτρέπει στους παίκτες να φύγουν από τις ουκρανικές ομάδες λόγω πολέμου ως ελεύθεροι, χωρίς η ίδια η ομάδα να έχει έσοδα. Για αυτό το πρόβλημα, θα προσφύγουν στο CAS»





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.