Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε την επιστροφή του Αλέξη Κούγια στην υπεράσπισή της

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Αίτημα να παυθούν από την υπεράσπισή της οι δικηγόροι που της διορίστηκαν και να επιστρέψει ο Αλέξης Κούγιας, υπέβαλλε στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι επιθυμώ να παύσω τις 2 από τις 3 συνηγόρους γιατί θα επανέλθει ο κ. Κούγιας με τη συνεργάτιδα του». Εξηγώντας το λόγο που ζητά την παύση τους, η κατηγορούμενη είπε πως: «Δεν έχουν έρθει σε καμία επικοινωνία με εμένα, δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας. Επικοινώνησε η αδελφή μου με τον κ. Κούγια και ρωτήσαμε αν θα επέστρεφε στην υπόθεση και είπε ναι» σημείωσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι βασίλισσα στη φυλακή» λέει συγκρατούμενή της

Για το πώς περνά τις ημέρες της στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε συγκρατούμενή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι «μια χαρά, βασίλισσα. Δηλαδή, με δίσκους τα θέλει όλα. Ό,τι δεν της αρέσει της το αλλάζουν, εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στην φυλακή, αυτή είναι κυρία. Πολύ ψυχρή γυναίκα. Δεν την νοιάζει τίποτα σαν να είναι σπίτι της», είπε η κρατούμενη στο STAR.

Όσον αφορά για τις παρέες της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή, η κρατούμενη απαντά πως «κάνει παρέα μόνο με την μάνα της 12χρονης. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε, μαζί είναι στο κελί… Φιλίες δεν κάνει, δεν τις κάνει κανένας φίλες. Δημιουργεί προβλήματα με τα φαγητά, το γυρνάει πίσω αν δεν της αρέσει, και ζητάει κάτι άλλο. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, όχι σαν εμάς από την καντίνα. Αυτή είναι η κυρία μέσα στην φυλακή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.