Η Ρεμπέκα Ακλ περιγράφει στο Metropolis 95,5 την τρομακτική έκρηξη στη Βηρυτό!

Metrosport Team06 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η καλαθοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ, Ρεμπέκα Ακλ και περιέγραψε τα όσα έζησε η ίδια και η οικογένειά της την στο Λίβανο με την τρομακτική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

«Είμαι καλά και όλα τα μέλη της οικογένειας μου, όπως και τα κοντινά μου πρόσωπα. Εμείς παρακολουθούμε συνεχώς όσα αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε. για την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού. Όλοι μιλούν για ένα ατύχημα. Μια μέρα πριν είχαν γίνει εργασίες στο σημείο και πολλοί το συσχετίζουν με ατύχημα. Βέβαια, υπάρχουν σενάρια για επίθεση λόγω της πολιτικής κατάστασης στην χώρα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλούν μόνο για ατύχημα».

Για το που ήταν τη στιγμή της έκρηξης:

«Εγώ ήμουν στο σπίτι μου που είναι δίπλα στο λιμάνι. Συγκεκριμένα απέχει 7 χιλιόμετρα από εκεί. Στην αρχή άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, πήγα στο παράθυρο για να δω τι συμβαίνει, είδα καπνούς στον ουρανό και φοβήθηκα και απομακρύνθηκα από εκεί. Η έκρηξη κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό. Με το που έγινε όλο αυτό, άνοιξα την τηλεόραση να δω τι συμβαίνει και αμέσως τηλεφώνησα τους δικούς μου ανθρώπους. Από την έκρηξη καταστράφηκαν πολλά σπίτια. Μετά από αυτό που έγινε, τρεις μέρες παραμένω σπίτι μου για λόγους ασφάλειας. Οι αρχές αναζητούν κάτω από τα συντρίμμια αν υπάρχουν θύματα, ενώ ζητούν από τον κόσμο να απομακρύνεται από τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Άνθρωποι δεν έχουν σπίτι και να φάνε. Η κυβέρνηση ζητάει από όλους αλληλεγγύη. Υπήρχαν άνθρωποι από τον ΠΑΟΚ που μου τηλεφώνησαν για να δουν αν είμαι καλά. Αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να είμαι στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.