Η «ψυχούλα» του ΠΑΟΚ θα τον φροντίζει από εκεί ψηλά

Κώστας Πετρωτός14 Οκτωβρίου 2022

«Όλος ο ΠΑΟΚ αποτυπωμένος» σε μία φωτογραφία». Το παραπάνω σχόλιο ο γράφων το έχει ακούσει στα χρόνια που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, πολλές φορές και από διαφορετικούς ανθρώπους και αφορά στην θρυλική φωτογραφία που Γιώργος Κούδας και Σταύρος Σαράφης συλλαμβάνονται από τον φακό να βγαίνουν από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Αποτυπώνει την αλήθεια, βέβαια, διότι τα δύο αυτά ιερά «ασπρόμαυρα» τέρατα ήταν η βασική αιτία γέννησης του μεγάλου ΠΑΟΚ. 

Ο κυρ Σταύρος, όπως τον αποκαλούσαν οι νεότεροι, έφυγε χθες από την ζωή μετά από μάχη ενός μήνα στη εντατική του ΑΧΕΠΑ. Υπάρχουν δημοσιογράφοι και ειδικά εντός Metromedia, που έζησαν από κοντά τα χρόνια της δόξας του «Καίσαρα» ως ποδοσφαιριστή που μπορούν να γράψουν για την αγωνιστική προσφορά του και τις απίστευτες γκολάρες που έβαζε με κεφαλιές. 

Προσωπικά, θα ήθελα να υπογραμμίσω την προσφορά του ως στέλεχος της Ακαδημίας που λειτουργούσε ως πατέρας για πολλά νεαρά παιδιά. «Ο κυρ Σταύρος είναι ψυχούλα», είναι μία φράση που ακουγόταν συχνά στην Τούμπα και αυτή η ψυχούλα θα φροντίζει από ψηλά τα παιδιά του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.