Η ψυχή του Γιαννάκη: «Μας είπε ότι θέλει να βοηθήσει την νέα διοίκηση του μπάσκετ»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Λουκάς Μήλιος, πατέρας του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του Γιαννάκη, μίλησε στο Metropolis 95.5, για την επιθυμία του να ενισχύσει την νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δίνοντας 100 ευρώ.  

«Είχαμε ένα μικρό σημείωμα στον φάκελο με τα χρήματα. Ο Γιαννάκης παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και ξέρει ότι άλλαξε η διοίκηση στο μπάσκετ. Γνωρίζουμε προσωπικά τον κ. Χατζόπουλο. Κάθε φορά που άκουγε τα αθλητικά για το μπάσκετ τιναζόταν στο καρότσι. Έλεγε στην σύζυγό μου θέλω να πω τον μπαμπά κάτι, θα καταλάβει. Έχει θέληση λόγου. Μου το εξήγησε η σύζυγος ότι θέλει να με ενημερώσει. Κατάλαβα ότι θέλει να δώσουμε χρήματα για να ενισχύσουμε την καινούργια διοίκηση» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Ο κ. Χατζόπουλος του είχε δώσει την περασμένη σεζόν μία μπλούζα του Σχίζα που είχε τραυματιστεί. Χαρήκαμε πολύ που ανέλαβε το μπάσκετ. Πήγε η μαμά του τα 50 ευρώ και είπε ότι είναι λίγα. Καταλήξαμε στα δύο 50άρικα και είπε ναι. Του είπαμε ότι θα γίνει η επιθυμία σου. Πήγαμε την Παρασκευή, κάναμε ένα σημείωμα και τα παραδώσαμε στην διοίκηση. Μπήκε στα 40 και είναι από 10 χρονών ΠΑΟΚτσής. Χαίρεται με όλα τα αθλήματα. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί του δίνει μεγάλη χαρά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σήμερα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια στον Ιβάν Σαββίδη για όλες τις μεταγραφές που έκανε.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.