Η προϋπόθεση για να αναλάβει ο Γκαγκάτσης πρόεδρος της Λίγκας

Κώστας Πετρωτός01 Οκτωβρίου 2021

Σε διαδικασία αλλαγής προέδρου μπήκε η Super League 1 μετά την δήλωση παραίτησης του Λεωνίδα Μπουτσικάρη μετά από 14 μήνες θητείας, στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ. Στο επόμενο δεκαήμερο, μάλιστα, θα γίνουν οι εκλογές και όπως είναι λογικό ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια διαδοχής.

Το πρώτο και απόλυτα λογικό, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον μοναδικό ισχυρό του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν έχει στείλει πρόεδρο στον συνεταιρισμό από την μέρα που ιδρύθηκε, αφορά στον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.Αν αποφασιστεί να κατέβει, θεωρείται μάλλον δεδομένο ότι θα εκλεγεί.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, υπάρχει μία απαραίτητη προϋπόθεση: να το αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που με βάση το πρόσφατο παρελθόν είναι δύσκολο να συμβεί,

Στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε τεθεί εκ νέου θέμα Γκαγκάτση για την Λίγκα και το τότε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε “φρενάρει” την υποψηφιότητα λόγω φόρτου εργασίας που έχει ο 38χρονος παράγοντας. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, μοιάζει λογικό να ισχύσει το ίδιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.