Η πρώτη ομάδα που σκοράρει δύο φορές στο «Καραϊσκάκης» ο Άρης

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2020

Ο Άρης μπορεί να πλήρωσε τις αδυναμίες μου και να ηττήθηκε με 4-2 από τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Super League αλλά έγινε η τρίτη ομάδα (ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Λάρισα) που καταφέρνει να παραβιάσει την εστία του Ζοσέ Σα και η πρώτη που το πετυχαίνει δύο φορές στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες του Μίκαελ Ένινγκ δεν προσπάθησαν να κλέψουν το αποτέλεσμα, μπήκαν στο χορτάρι και προσπάθησαν να δημιουργήσουν. Μάλιστα, λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα αλλά ο Ντανιέλ Λάρσον απώλεσε δύο ευκαιρίες.

Εν τέλει το γκολ ήρθε στο 37ο λεπτό με κεφαλιά του Ροζ μετά από σέντρα του Ματίγια όπου οι «κίτρινοι» μείωσαν σε 2-1 ενώ επτά λεπτά πριν το φινάλε ο Ντιγκινί έκανε το 4-2.

Το τέρμα του Γάλλου επιθετικού ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του, κάτι που έγινε για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στα εντός έδρας παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα. 

Η πιο δημιουργική ομάδα στο Φάληρο

Ο Άρης δεν περίμενε τον Ολυμπιακό. Δημιούργησε ευκαιρίες, θα μπορούσε να προηγηθεί και σημείωσε και δύο τέρματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι «κίτρινοι» είναι η πρώτη ομάδα που απείλησε τόσες φορές την «ερυθρόλευκη» εστία. Εννέα φορές έφτασαν οι παίκτες του Ένινγκ στα καρέ του Ζοσέ Σα και είχαν τρία σουτ εντός μεγάλης περιοχής και δύο κεφαλιές. Ακολουθούν οι ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης με οχτώ τελικές, o OΦΗ με επτά, οι ΠΑΟΚ και ΝΠΣ Βόλος με έξι και ο Παναθηναϊκός με πέντε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.