Η πρώτη γνωριμία του Μπότο με τον οργανισμό ΠΑΟΚ και η παρθενική αποστολή

Κώστας Πετρωτός27 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ περνά τις τελευταίες μέρες του χωρίς την παρουσία αθλητικού διευθυντή, αφού από σήμερα μπαίνει σε εβδομάδα…. Ζοσέ Μπότο. Ο 55χρονος Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, όπως είναι γνωστό, συνοδευόμενος από τον νέο αρχισκάουτ της ομάδας, Αντρέι Φεντσένκοφ θα βρίσκεται από αύριο στην Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «metrosport.gr», η άφιξή τους είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης, έχοντας στην ατζέντα τους διαδοχικές συναντήσεις με όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και των Ακαδημιών. 

Ο Μπότο και ο Ουκρανός συνεργάτης του θα έχει συνάντηση με τον Λουτσέσκου, με τα στελέχη του τμήματος σκάουτινγκ, πιθανόν με τον Χρήστο Καρυπίδη και φυσικά γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις και με τον Γκαρσία και στελέχη της β΄ ομάδας, αλλά και των Ακαδημιών, συγκεκριμένα με τον επικεφαλής Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή. Γιώργο Γεωργιάδη. 

Ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό αν όλα θα γίνουν άμεσα και αυτό γιατί οι πληροφορίες θέλουν τον Μπότο την Πέμπτη να αναχωρεί για την Πορτογαλία προκειμένου να αλλάξει χρόνο με την οικογένειά του και στην συνέχεια να επιστρέφει για να πιάσει δουλειά ουσιαστικά από Δευτέρα. 

Το σχέδιο για τον νέο ΠΑΟΚ και η προτεραιότητα 

Με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη έχει συζητήσει εκτενώς για την ομάδα (άλλωστε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ «έψηνε τον Πορτογάλο επί εβδομάδες για το πρότζεκτ της ομάδας, έχοντας και...εσωτερική πληροφόρηση από την Σαχτάρ ότι η συνεργασία του με τον ουκρανικό σύλλογο οδεύει προς το τέλος), προέχει ωστόσο να προχωρήσει η μεταγραφική ενίσχυση εντός Ιανουαρίου γι’ αυτό και μία από τις πρώτες «δουλειές» που θα αναλάβει να κάνει ο Μπότο είναι, όπως έχει γράψει το «metrosport.gr», να αξιολογήσει την λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (παίκτες για τις θέσεις του δεξιού μπακ, του κεντρικού μέσου, του μεσοεπιθετικού και ενός τερματοφύλακα με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει αρκετά την προεργασία για την απόκτησή του, αλλά πλέον απαιτείται έγκριση Μπότο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.