Η πρώτη αντίδραση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ιστορική πρόκριση

Γιώργος Καστάνης18 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ με τα γκολ του Κρέσπο αλλά και του Αουγκούστο στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ισοφάριση της Γάνδης πήρε μία ιστορική πρόκριση για τον σύλλογο στους «8» του Conference League με τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το πέρας της αναμέτρησης να στέκεται στο γεγονός αυτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Αρχικά δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Τι περιμένετε; Αυτά τα παιχνίδια είναι ένας πόλεμος, ειδικά όταν συναντάς ομάδες με ένταση και είχαμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο που παλέψαμε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ενώ το παιχνίδι δεν πήγαινε προς το μέρος μας».

Για να προσθέσει για τα όσα είπε εντός των αποδυτηρίων με τους παίκτες του: «Συζητήσαμε κάποια θέματα τακτικής, έπειτα μιλήσαμε για την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχουμε και να κρατάμε τη μπάλα καθώς και για την ισορροπία και την πίστη που έπρεπε να έχουμε γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ, αξίζουμε να είμαστε και εδώ. Δεν θέλω να πω αν είμαι ψυχολόγος, είναι κομμάτι της δουλειάς μου εκτός από την τακτική προσέγγιση του αγώνα. Είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουμε ομάδες με δυνατότερα στοιχεία από μας στην Ευρώπη, το θέμα είναι να ανταποκρινόμαστε. Η Γάνδη δεν θα μπορούσε να πιέζει από την αρχή όπως ξεκίνησε, η διαχείριση της κατοχής της μπάλας ήταν με το μέρος μας και αυτό το στοιχείο βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.