Η πρώτη αντίδραση του Λουτσέσκου μετά το 1-1 με τη Ριέκα

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

Για το τελικό 1-1 με τη Ριέκα, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον επαναληπτικό αγώνα στην Κροατία, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Δε μπορώ να πω αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Το παιχνίδι είχε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο, μέχρι το πρώτο σουτ του αντιπάλου που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, είχαμε δεχτεί μια πίεση. Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ριέκα ήρθε πάλι με μια κόντρα, είχαμε χάσει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και πιέσαμε». 

Για τον επαναληπτικό αγώνα στην Κροατία: 

«Δε θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Ξέρω ότι θα πάμε για να παλέψουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τον αντίπαλο. Κυριαρχήσαμε σήμερα, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον αντίπαλο, το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι 3-1 ή 4-1. Η τύχη παίζει ρόλο. Πάμε για ένα παιχνίδι που θα είναι «πόλεμος» και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.